Σακελλαρίου: «Το θέλαμε πολύ»

Οταν πετυχαίνεις 18 τρίποντα το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να μην είναι άλλο από μία σαρωτική εμφάνιση. Το Ρέθυμνο επιβλήθηκε της Ολυμπιάδας «αγγίζοντας» μάλιστα,την 100άρα και πλέον ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τους Ικαρους Σερρών.

«Από την αρχή του παιχνιδιού φάνηκε ότι το θέλαμε πολύ αυτό το ματς. Ημασταν πολύ διαβασμένοι, θέλαμε τη νίκη κυρίως γιατί είχαμε χάσει με τρόπο που δεν θα θέλαμε στην Πάτρα στον πρώτο γύρο. Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι», αναφέρει αρχικά για το παιχνίδι με τους «πορτοκαλί» ο Βαγγέλης Σακελλαρίου στη εφημερίδα “Nέα Κρήτη” και συνέχισε σχολιάζοντας στην επόμενη δύσκολη αποστολή με στο Λαύριο:

«Επιζητούσαμε μια μεγάλη νίκη για να τονώσουμε τη ψυχολογία μας εν όψει της συνέχεια που ακολουθεί και το μεγάλο παιχνίδι με το Λαύριο να μας βρει στην καλύτερη κατάσταση ψυχολογικά και φυσικά. Οπως κάθε παιχνίδι θα συγκεντρωθούμε και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό, δηλαδή τη νίκη. Θα καταβάλλουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και ελπίζουμε για το καλύτερο».