Σακελλαρίου: «Βήμα βήμα για το στόχο μας»

sakellariouΤο αήττητο διατήρησε ο Πανιώνιος αφού πέρασε νικηφόρα και από το Ψυχικό και μετράει πλέον «3 στα 3».
«Ήταν μια καλή νίκη στο ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν ήμασταν καλοί, είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο έτοιμοι, παίξαμε καλή άμυνα και ήρθε η νίκη εύκολα» δήλωσε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του «Ιστορικού» κόντρα στο Ψυχικό.

«Το πραγματικό μας πρόσωπο θεωρώ ότι είναι εκείνο που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς μπήκαμε συγκεντρωμένοι, παίξαμε με ενέργεια στην άμυνα και κάναμε το παιχνίδι να φαίνεται εύκολο!» παρατηρεί ο γκαρντ των «κυανέρυθρων».

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών και στο κλειστό του Ψυχικού. «Ο κόσμος μας είναι εκπληκτικός τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια μας. Τον ευχαριστούμε πολύ και τον περιμένουμε όπως κάνει κάθε Σάββατο στο γήπεδο μας για να τον κάνουμε περήφανο» επισημαίνει ο Βαγγέλης Σακελλαρίου που αναφέρεται και στο Παγκράτι, επόμενο αντίπαλο του Πανιωνίου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.
«Είναι άλλο ένα παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας. Κάθε Σάββατο θέλουμε να κερδίζουμε και θα δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι» καταλήγει ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.