Σακελλαρίου: «Είναι στη μοίρα του Πανιωνίου να πρωταγωνιστεί»

sakellariouΤο δύο στα δύο έκανε ο Πανιώνιος, με τον Βαγγέλη Σακελλαρίου, να είναι ο κορυφαίος στην αναμέτρηση με την Καβάλα.

Ο 27χρονος γκαρντ-σμολ φόργουορντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη χθεσινή νίκη, για τον σκοπό της ομάδας που είναι η άνοδος, αλλά και την επόμενη αναμέτρηση με το Ψυχικό.

Ο Πανιώνιος είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ και με αρκετό κόσμο. Οι φίλαθλοι του είναι απαιτητικοί και ανυπομονούν για την επιστροφή της ομάδας στην Α1. Αυτό σας δημιουργεί άγχος, πίεση ή σας δίνει κίνητρο;

«Ο Πανιώνιος ανήκει στην Α1, οπότε, το κίνητρο είναι μεγάλο για να επιστρέψει. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία των φιλάθλων και είναι κάτι που επίσης μας δίνει κίνητρο. Η πίεση είναι δημιουργική και όλοι θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιστρέψουμε».

-Πιστεύεις θα είστε ανάμεσα στις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου;

«Αυτό αποτελεί αυτοσκοπό από το ξεκίνημα της χρονιάς. Είναι στη μοίρα του Πανιωνίου να πρωταγωνιστεί και στο τέλος ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε την επιστροφή στην Α1».

Τώρα έχετε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Ψυχικό, το οποίο δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης. Πολλοί σας θεωρούν φαβορί για το συγκεκριμένο ματς. Αισθάνεστε φαβορί;

«Εμείς πάμε σε όλα τα ματς για να κερδίσουμε. Η Α2 ωστόσο, είναι περίεργη κατηγορία και δεν σημαίνει κάτι, ότι το Ψυχικό δεν έχει κερδίσει ακόμη. Έχει μία αξιόλογη ομάδα. Θα πάμε όμως, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίσουμε».