Σακελλαρίου: «Εχει αλλάξει το κλίμα»

Η αγωνιστική άνοδος του Ολυμπιονίκη είναι εμφανής τις τελευταίες εβδομάδες. Η ομάδα της Αρχαίας Ολυμπίας πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του απέναντι στον Ποσειδώνα με τον Ξενοφώντα Σακελλαρίου να πετυχαίνει 4’’ πριν από το τέλος το νικητήριο καλάθι.

Ο 25χρονος γκαρντ μίλησε στο assist.gr για το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα αλλά και για το διαφορετικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα στα δύο τελευταία κρίσιμα παιχνίδια.

«Έχει αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, έχει αλλάξει η ψυχολογία μας, πλέον κάθε παίκτης έχει το ρόλο του και φυσικά μας έχει βοηθήσει πολύ η παρουσία του προπονητή Κώστα Οικονομάκη. Έχουμε δουλέψει πολύ μαζί του και έχουμε βελτιωθεί πολύ στην άμυνα, κάτι που φάνηκε στα δύο νικηφόρα παιχνίδια με Απολλωνιάδα και Ποσειδώνα», τόνισε αρχικά ο Σακελλαρίου και συνέχισε σχολιάζοντας το στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την παραμονή:

«Πλέον εξαρτάται από εμάς. Αν κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε “σημαδέψει”, θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Αίγιο, Πολύβιο, Απολλωνιάδα και Κρόνο Ιωαννίνων τις έχουμε στην έδρα μας στο β΄ γύρο και μπορούμε να πάρουμε πολύτιμες νίκες. Όπως επίσης μπορούμε να κερδίσουμε και εκτός έδρας, όπως έχουμε αποδείξει μέχρι στιγμής. Προς το παρόν κοιτάμε το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Κεραυνό, όπου θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».