Σακελλαρίου: «Μετά από αυτό κοιτάμε αμέσως το επόμενο παιχνίδι»

sakellariou-laurioΠαράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας, το Λαύριο παίρνοντας μία άνετη νίκη που τον διατήρησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο μεγάλος πρωταγωνιστικής του χθεσινού αγώνα, ο Βαγγέλης Σακκελαρίου μίλησε στο hpolhmas.com για την προσωπική του απόδοση (σ.σ. σημείωσε 35 πόντους), τη νίκη, αλλά και τους στόχους της ομάδας.

«Το σημαντικό για εμάς είναι ότι αρχίσαμε πάλι από την άμυνά μας. Θεωρώ ότι κρατήσαμε αυτή την ομάδα με τόσο επιθετικό ταλέντο, τόσο έμπειρους παίχτες στους 55 πόντους. Για εμάς αυτό είναι το κέρδος. Έβαλα σήμερα 35 πόντους, αλλά το θέμα είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Αυτό κρατάμε».

Οσον αναφορά τους στόχους της ομάδας, ο 25χρονος γκαρντ, ανέφερε: «Στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι, την επόμενο Σάββατο. Μετά από αυτό, κοιτάμε για το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Έτσι πάμε, βήμα-βήμα και βλέπουμε. Από την αρχή έχουμε θέσει να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Τέλος, ο παίκτης του Λαυρίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο που έρχεται στο κλειστό:  «Σίγουρα μας δίνουν μεγάλη ώθηση. Δίνουν το παρών κάθε Σάββατο, δείχνουν ότι πιστεύουν την ομάδα και τους ευχαριστούμε πραγματικά. Μακάρι να συνεχίσουν να έρχονται, να παίζουμε και εμείς ωραίο μπάσκετ, να γουστάρουμε, να τους αρέσει που μας βλέπουν. Μαζί τους μπορούμε κάθε Σάββατο να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».