Σαμόλης: «Αποφασισμένοι να κερδίσουμε»

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επιστρέφει το Ψυχικό μετά τη διακοπή της περασμένης εβδομάδα  με το πρωτάθλημα να μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του με τις μάχες στην κορυφή και την «ουρά» της βαθμολογίας να μαίνονται για τα καλά.

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής το Ψυχικό αναμένεται να έχει εύκολο έργο καθώς υποδέχεται τον Πολυκράτη, που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Σάββα Δορκοφίκη και Γιάννη Ψαθά, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που τους κράτησαν εκτός προπονήσεων την περασμένη βδομάδα. Ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή των «κυανοκίτρινων», Σπύρος Σαμόλης μιλώντας για την αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους απένειμε τα εύσημα στον προπονητή του Πολυκράτη, Κώστα Ρουμελιώτη, ενώ ξεκαθάρισε πως η επίτευξη του απόλυτου των νικών μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος αποτελεί το ζητούμενο για την ομάδα του.

«Ο Πολυκράτης είναι μία πολύ αξιόμαχη ομάδα. Ο κόουτς Ρουμελιώτης είναι ένας πραγματικός ήρωας καθώς παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να ξεπεράσει τις καθημερινές αντιξοότητες που αντιμετωπίζει και παράλληλα, καταφέρνει να παρουσιάζει κάθε Κυριακή μία πολύ καλή ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Σαμόλης και συνέχισε:

«Έχουμε ξεπεράσει πλήρως το σοκ της ήττας από την Χαλκίδα. Στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχει πολύ καλό κλίμα, κάτι πολύ βασικό γιατί μετά από τέτοιες ήττες είναι δύσκολο να επανέλθεις πλήρως, κυρίως όσον αφορά τον ψυχολογικό τομέα. Είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε κάποιο συνδυασμό αποτελεσμάτων που μπορεί να μας δώσει την απευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική, διαφορετικά θα προετοιμαστούμε για τα μπαράζ».