«Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε… Σπόρτιγκ είμαστε»

Ο Σπόρτιγκ επιστρέφει φέτος στη Γ’ Εθνική και οι φιλοδοξίες του φυσικά δεν περιορίζονται στην παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα των Πατησίων έχει ενισχυθεί σημαντικά αλλά φροντίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους, μιας και η Γ’ Εθνική είναι πολύ δυσκολότερη από την Α’ ΕΣΚΑ… «Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος όλοι με όλους θα παίξουμε. Ξεκινάμε με μια άγνωστη ομάδα για εμάς (δεν την γνωρίζουμε αγωνιστικά), αλλά θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να αρχίσουμε με θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις μας στη Γ’ Εθνική» επισημαίνει στο infobasket o Γιάννης Ρομπόλης, έφορος του Σπόρτιγκ, ερωτώμενος για την πρεμιέρα με τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου.

«Για το παιχνίδι με το Μαρούσι που ακολουθεί, δεν αλλάζει κάτι στη λογική καθώς σκοπός μας είναι να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Εύχομαι καλή αρχή σε όλους. Να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά για όλους» συνεχίζει ο κ. Ρομπόλης.

Το infobasket επικοινώνησε επίσης με τον Διονύση Στεριώτη, εκπρόσωπο του ιστορικού Sporting Club 1991, ο οποίος είπε για την επιστροφή του Σπόρτιγκ στις εθνικές κατηγορίες… «Θεωρώ αρκετά ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Ανδρών και ακόμα περισσότερο τον όμιλο στον οποίο κληρωθήκαμε. Το πρόγραμμα των αγωνιστικών που προέκυψε δεν παίζει κανένα ρόλο. Όλες οι ομάδες θα βρεθούν στο παρκέ και εκεί ο καθένας θα πρέπει να αποδείξει το τι θέλει, το πόσο το θέλει και πόσο έχει δουλέψει γι αυτό. Όλα θα κριθούν μέχρι τελευταίας στιγμής.

Εμείς επιστρέφουμε στην κατηγορία έχοντας κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ μας με προσθήκες κάποιων αρκετά έμπειρων παιδιών και το σίγουρο είναι πως όλοι οι παίκτες θα δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν μαζί με τον προπονητή τους τον Αλέξη Καρατζά για να φτάσει η ομάδα σε αυτό που της αναλογεί. Ο κόσμος του Sportig Club 1991 είναι δίπλα τους και το έδειξε έμπρακτα και πέρσι. Τους πιστεύουμε όσο κανέναν και πάμε για ένα ακόμα “ταξίδι” όλοι μαζί.. Σπόρτιγκ είμαστε.. Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε.. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα και τα αποτελέσματα θα μιλήσουν από μόνα τους».