Σερέλης: «Θεωρητικά ο στόχος είναι η άνοδος»

Αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περασμένης σεζόν. Το Λαύριο κατάφερε με τις εμφανίσεις του να κερδίσει τις εντυπώσεις και ο Χρήστος Σερέλης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ  για την πορεία της προετοιμασίας, τους στόχους που θέτει στο νέο πρωτάθλημα αλλά και για τον θεσμό του Κυπέλλου που ξεκινάει τη προσεχή Κυριακή.

Αναλυτικά:

Για την πορεία της προετοιμασίας:

«Μέχρι τώρα πάμε αρκετά καλά. Είναι θετικό ότι κρατήσαμε το βασικό κορμό της ομάδας και οι προσθήκες που έγιναν δεν ήταν πολλές. Μπορούμε να μοντάρουμε την ομάδα πιο εύκολα και πιο γρήγορα».

Για τους φετινούς στόχους του Λαυρίου:

«Η περσινή χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή και πλέον γνωρίζουμε ότι έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις. Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ των ομάδων κι έτσι είναι πρώιμο να πούμε ότι πάμε για την άνοδο. Θεωρητικά στόχος είναι η άνοδος αλλά χωρίς να έχουμε πλήρη εικόνα των αντιπάλων μας δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο. Γενικά πάντως είμαι σίγουρος ότι το πρωτάθλημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Για τον θεσμό του Κυπέλλου και τις αποχωρήσεις ομάδων (Το Λαύριο πέρασε άνευ αγώνα καθώς το Αιγάλεω δήλωσε αδυναμία):

«Τα λέμε κάθε χρόνο για το Κύπελλο. Υποβαθμίζεται από μόνο του, γιατί δεν γίνεται να ζητάς από τις ομάδες να παίξουν επίσημο ματς μέσα σε περίοδο προετοιμασίας. Δεν κάνει καλό στο μπάσκετ όλο αυτό. Πρέπει ο θεσμός να αποκτήσει μία αίγλη και όχι να γίνεται όπως τώρα που όλοι το βλέπουν ως μια σειρά φιλικών προετοιμασίας».