Σε έντονο πρόγραμμα ο Ηρόδοτος

Κάθε αρχή και… επίπονη και πόσο μάλλον  όταν έχεις βάλει σκοπό να κατακτήσεις τους στόχους σου. Αυτό  επιθυμούν και στον Ηρόδοτο για αυτό εδώ και δυο εβδομάδες έχουν μπει σε έντονο πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.

Από  την Δευτέρα οι «μπλε» όρισαν τόπο καθημερινής  συνάντησης το  γήπεδο ποδόσφαιρου της Αλικαρνασσού ώστε να μπορούν να τρέχουν σε μεγαλύτερο χώρο από αυτό του κλειστού.  Οι  παίκτες της ομάδας έχουν χωριστεί σε δυο γκρουπ (ένα το πρωί στις 07.00 και το άλλο το απόγευμα στις 18.00) από τον προπονητή κ.Κόκκκινο ενώ μετά το απογευματινό ζέσταμα, στις 19.30, ακολουθεί προπονητικό διπλό στο Κλειστό της Μελίνας Μερκούρη.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στον ηρακλειώτικο σύλλογο, με ευχαρίστηση είδαν οι ιθύνοντες των νεοφώτιστων τον Κολοβό να επιστρέφει στις  προπονήσεις μετά από ατύχημα που είχε με την μηχανή του στην Ιεράπετρα, ενώ αντίθετα συναισθήματα προξένησαν οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Νίκος Κάλφας, ο οποίος δεν συμμετείχε την προετοιμασία για λόγους προληπτικούς.

Αποσπασματικοί…  απόντες από τα ραντεβού των κρητικών είναι και οι νεαροί Νιχλος και Μαϊστρελλης για λόγους επαγγελματικούς . Τέλος, όσον αφορά τα φιλικά για τον Ηρόδοτο ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι ενώ δεν αποκλείεται  να συμμετάσχει σε κάποιο τοπικό τουρνουά.