Σε διπλό ταμπλό το μυαλό στον Ηρακλή

Ο φάκελος της υποψηφιότητας του Ηρακλή για συμμετοχή στην Α1 έχει κατατεθεί και πλέον στον σύλλογο περιμένουν. Όχι όμως με… σταυρωμένα τα χέρια, καθώς σε διπλό ταμπλό είναι το μυαλό όλων στον Ηρακλή. Από τη μία, όπως είναι φυσικό η απόφαση της επιτροπής της ΕΟΚ και από την άλλη η ενίσχυση της ομάδας.

alexandrisΟ Βαγγέλης Αλεξανδρής συνεχίζει τις μεταγραφικές αναζητήσεις, προκειμένου να ενισχύσει τη ρακέτα. Οι Ρουτκάουσκας και Αγγελακόπουλος μόνοι τους δεν μπορούν να καλύψουν τα κενά κι έτσι το βλέμμα του “τίγρη” έχει στραφεί σε λύσεις που μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά. Η αγορά βέβαια είναι… περιορισμένη, με τον προπονητή του Ηρακλή να έχει στρέψει το βλέμμα τους σε εσωτερικές κινήσεις. Οι Χείλαρης και Μελισσαράτος ενδέχεται να αλλάξουν ρόλους από εκείνους που τους έχουμε συνηθίσει, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν και από την απόφαση της επιτροπής της ΕΟΚ για την wild card.

Καρδιολογικός έλεγχος για τους παίκτες

Πραγματοποιήθηκε ο καρδιολογικός έλεγχος των καλαθοσφαιριστών του Ηρακλή από τον κ. Φώτη Μπακιρτζόγλου τον οποίο και ευχαρίστησε ο σύλλογος. Το πρωί οι παίκτες έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης μαζί με τον γυμναστή της ομάδας Γιάννη Χρυσάφη, και το απόγευμα έγινε κανονικά προπόνηση υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή και των συνεργατών του.