Σε Λάρισα και Κοζάνη τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια

Έχει συμπληρώσει την εξάδα και θέλει να συνεχίσει ακάθεκτος. Ο Φίλιππος Βέροιας φιλοδοξεί να διευρύνει το νικηφόρο σερί του που ήδη έχει φτάσει τις έξι νίκες και αυτή τη Κυριακή δοκιμάζεται μέσα στην έδρα του αρκετά επικίνδυνου Φοίνικα Λάρισας. Με τη πρωτοπόρο Μεταμόρφωση να κάνει αυτή την αγωνιστική το ρεπό της η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα έχει την ευκαιρία με μια ενδεχόμενη νίκη να «σκαρφαλώσει» στη κορυφή.

Οι στόχοι τους όπως και η πορεία τους εκ διαμέτρου αντίθετες όμως τη Κυριακή Γυμναστικός Βόλου και Ανατόλια θα έχουν την ίδια επιθυμία και θα διεκδικήσουν τη νίκη μέχρι τέλος, με τους γηπεδούχους να φιλοδοξούν για την απομάκρυνση τους από τη βάση του βαθμολογικού πίνακα στη κορυφή του οποίου θα προσπαθήσει να πλησιάσει το φιλοξενούμενο κολέγιο.

Το ίδιο ισχύει και για το ζευγάρι Άργος Ορεστικό- Αιγινιακός αλλά και της Αλεξάνδρεια με τον Αστέρα Λάρισας που αμφότεροι έχουν από τη προηγούμενη αγωνιστική νέο προπονητή στον πάγκο τους και πετυχαίνοντας κατά το ήμισυ αυτό που θέλανε και ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια αυτή την εβδομάδα.

Τοπικό ντέρμπι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνετα το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή Κοζάνης και τους Διόσκουρους έστω και αν πλέον η έδρα του πρώτου είναι στη Σιάτιστα. Στόχος φυσικά να επιστρέψουν στις νίκες ώστε να…  αποκοπεί η πορεία προς την επικίνδυνη ζώνη.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Αργος Ορεστικό – Αιγινιακός (ΔΑΚ Άργος Ορεστικό 18.00)
Αλεξάνδρεια – Αστέρας Λάρισας (2ο Γυμνάσιο 18.00)
Φοίνικας Λάρισας – Φίλιποος Βέροιας (Νεάπολης Λάρ. 18.00)
Ηρακλής Κοζάνης – Διόσκουροι Κοζάνης (ΚΓ Σιάτιστας 18.00)
ΓΣ Βόλου – Ανατόλια(Β. Παρασκευόπουλος 18.00)