“Σε πλήρη σύγχυση”

Σε ανακοίνωση απάντηση προχώρησε ο Πανερυθραϊκός στην συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, ο Παναγιώτης Κραβανάς. Ο πρώην παίκτης του συλλόγου αναφέρθηκε όχι με κολακευτικά σχόλια στην πρώην ομάδα του, με εκείνη όμως να τονίζει πως ο πρώην αθλητής βρίσκεται σε «πλήρη σύγχυση»…

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην αθλητή της ομάδας μας, Παναγιώτη Καραβανά, οι οποίες προκαλούν την εύλογη AΠΟΡΙΑ μας, καθώς επιτίθεται, σαν σε κατάσταση πανικού, κατά του σωματείου μας, ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. παραθέτει την δική του απάντηση. Ο περσινός τραυματισμός του αθλητή, κατά την διάρκεια της σεζόν, αποτέλεσε μία δυσάρεστη εξέλιξη, τόσο για τον ίδιο, όσο προφανώς και για την ομάδα μας, η οποία τον στήριξε -έμπρακτα, οικονομικά και ηθικά- ΚΑΘ’ ΟΛΗ την παρουσία του στον σύλλογό μας.

Κάτι που αποδεικνύεται, εξάλλου και από την παραμονή του στο ρόστερ, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, παρ’ ότι ο ενεργός του ρόλος (λόγω του τραυματισμού) περιορίστηκε στις 16 συμμετοχές. Το πρόβλημα του αθλητή αντιμετωπίστηκε με πάσα ευθύνη και προσοχή από το ιατρικό επιτελείο του Πανερυθραϊκού, ενώ η ομάδα κάλυψε, επίσης, ΚΑΘΕ ιατρική ανάγκη που παρουσιάστηκε. Φαίνεται πως στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι μας, η συγκεκριμένη πρόταση που κατατέθηκε στον αθλητή, για ανανέωση του συμβολαίου του, τού φάνηκε μικρή, αναλογιζόμενος, ίσως, την «μεγάλη» του περσινή προσφορά στον Πανερυθραϊκό.

Προφανώς κι έχοντας απορρίψει την δική μας πρόταση, δεν κατάφερε να βρει αυτό που θα περίμενε στην αγορά και ευρισκόμενος σε πλήρη ΣΥΓΧΥΣΗ αναφορικά με το μέλλον του, έβαλε κατά της ομάδας μας, της αξιοπιστίας και της φερεγγυότητάς της. Στοιχεία, δηλαδή, που την έχουν καθιερώσει -για πάνω από μία δεκαετία- στις πλέον ΥΓΙΕΙΣ και ΚΑΘΑΡΕΣ ομάδες της Ελλάδας, όπως και στην συνείδηση αθλητών και φιλάθλων. Στοιχεία που ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να διαψεύσει, ακόμη και αν διακατέχεται από το αίσθημα της αχαριστίας».