Σε Χαλκιδική, Ελευθερούπολη όλη η προσοχή

Τελειώνει ο χρόνος μεγαλώνει η αγωνία για τη «μάχη» της κορυφής και όχι μόνο. Η Μακάμπη φιλοδοξεί να διευρύνει το νικηφόρο σερί της κάνοντας άλλο ένα βήμα προς τα πάνω ενώ το Πευκοχώρι, που βρίσκεται ήδη… στα «ψηλά», θέλει να παραμείνει εκεί και για να το πετύχει χρειάζεται μια μεγάλη νίκη αφήνοντας έτσι πίσω της το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Στο άλλο παιχνίδι της κορυφής, το οποίο και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν τοπικό ντέρμπι με την ευρεία έννοια λόγω της αρκετά μικρής απόστασης που χωρίζει τις δύο περιοχές, η Ελευθερούπολη υποδέχεται τους μεγάλους νικητές της 22ης ημέρας, Τιτάνες Δράμας οι οποίοι με μια ακόμη ενδεχόμενη επιτυχία θα έχει απομακρύνει σχεδόν οριστικά όλους τους πιθανούς κινδύνους επιβίωσης. Όσο για την ομάδα της Καβάλας αυτή θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του πρώτου γύρου ώστε να μην επιτρέψει στους «διώκτες» της να πλησιάσουν και αν γίνεται, να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τη κορυφή (είναι 3η ).

Η Αγ. Βαρβάρα θέλει να επιστρέψει στις νίκες αν και κόντρα στη Κομοτηνή μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι κάτι τέτοιο ενώ ο Μακεδονικός έχει πολλές ελπίδες να περάσει ένα σχετικά ήρεμο απόγευμα αντιμετωπίζοντας τον Απόλλων Καλαμαριάς όπως και ο Μαντουλίδης κόντρα στον Ν. Μαρμαρά.

Τέλος, οι ελπίδες του Ορφέα μπορεί να έχουν μειωθεί μετά το στραβοπάτημα της προηγούμενης εβδομάδας με την ΧΑΝΘ αλλά δεν έχουν εξαφανιστεί μαθηματικά και έτσι η ομάδα του Ν. Σκοπού χρειάζεται πάση θυσία το “διπλό” μέσα στην Αναγέννηση Φλόγας για να μπορέσει να διατηρήσει την επαφή με…το «τρένο» της παραμονής.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Μαρμαράς – Μαντουλίδης (Σιθωνίας, 18:00)
Αναγέννηση Φλόγας – Ορφέας Ν. Σκοπού (ΔΑΚ Πολίχνης, 18:00)
Αγ. Βαρβάρα – Κομοτηνή (ΔΑΚ Ποταμουδιών, 18:00)
Πευκοχώρι – Μακάμπη (Ν. Τριγλίας, 18:00)
Ελευθερούπολη – Τιτάνες Δράμας (Ελευθερούπολης, 18:00)
Μακεδονικός – Απόλλων Καλαμαριάς (Μακεδονικού, 18:00)
ρεπό η ΧΑΝΘ