Σε Χολαργό, Αρναία και Κατερίνη το ενδιαφέρον

Η δύσκολη αποστολή της ΑΕΚ στον Χολαργό στρέφει πάνω της τα φώτα της 24ης αγωνιστικής στο Νότιο όμιλο, αφού από την έκβαση της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα κριθεί το αν θα συνεχίσει να έχει… ενδιαφέρον (εφόσον κάνει το διπλό η Ενωση) η μάχη της κορυφής ή όχι. Πάντως, στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη είχε βρεθεί ένα σουτ μακριά από την έκπληξη (είχε αστοχήσει ο Εμμανουηλίδης σε τρίποντο λίγο πριν από τη λήξη, με το σκορ 87-85), συνεπώς μόνο… ανυποψίαστη δεν θα είναι η ΑΕΚ αύριο στο κλειστό του Χολαργού.

Την ίδια ώρα το Ψυχικό θα αντιμετωπίσει τη Χαλκίδα, ελπίζοντας ότι δεν θα έχει απρόοπτα προβλήματα, ενώ στο λόφο του Στρέφη ο Αετός υποδέχεται τον Αμύντα σε ένα παιχνίδι που θα παίξει σημαντικό ρόλο για το ποια ομάδα θα καταλάβει την 3η θέση (ειδικά αν νικητής είναι ο γηπεδούχος). Οσον αφορά τις μάχες για τη σωτηρία, ο Εσπερος ΑΟΠΑ θα παίξει τα… ρέστα του στο αδιάφορο Ιλιον, ο Δούκας θέλει να κάνει σημαντικό βήμα σωτηρίας κόντρα στον Κρόνο, όπως και η Νήαρ Ηστ στο ήδη υποβιβασμένο Πέραμα.

Στο Βορρά, το ματς της 24ης αγωνιστικής είναι αυτό μεταξύ του Στρατωνίου και του Ηρακλή, το οποίο δεν αποκλείεται να κρίνει ακόμα και το ποια ομάδα θα παρατείνει τη χρονιά της, παίζοντας μπαράζ ανόδου με τον αντίστοιχο δεύτερο του νότιου ομίλου. Κι αυτό διότι το Αιγάλεω καραδοκεί, αφού σε περίπτωση που νικήσει στα Διαβατά και ηττηθεί ο Ηρακλής, τότε θα αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση.

Ο Φίλιππος Βέροιας, από τη μεριά του, πήγε στην Κατερίνη με στόχο να πετύχει τη νίκη που χρειάζεται για να ανέβει μαθηματικά στην Α2, ενώ ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοδοξεί να κάνει τη νίκη που θα του χαρίσει τη σωτηρία! Στο μεταξύ, το τελευταίο της “χαρτί” θα ρίξει στο Μαρούσι το Ανατόλια, όπως και η Μεταμόρφωση, που αγωνίζεται στην Τούμπα με τη ΜΕΝΤ. Τέλος, στα Πεύκα δοκιμάζεται ο Αίας Ευόσμου, ο οποίο χρειάζεται άλλη μια νίκη για να σωθεί μαθηματικά.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Νότιος όμιλος

Δούκα 17:00 Δούκας-Κρόνος (Τεφτίκης-Σιώκας)
Β’ Κλ. Ιλίου 17:00 Ενωση Ιλίου-Εσπερος (Πιτσίλκας Β.-Ζαχαρής)
Χολαργού 17:00 Χολαργός-ΑΕΚ (Αποστολίδης-Κάρδαρης)
Ψυχικού 17:00 Ψυχικό-Χαλκίδα (Δαρλαμήτσος-Σοφιανόπουλος)
Στρέφη 17:00 Αετός-Αμύντας (Παπαθανασίου-Ζακεστίδης)
Περάματος 17:00 Πέραμα/Ερμής-Νήαρ Ηστ (Στρέμπας-Καλογερόπουλος)

Βόρειος όμιλος

ΜΕΝΤ 17:00 ΜΕΝΤ-Μεταμόρφωση Βόλου (Ευφραιμίδης-Τσιαπλής)
Αγ. Θωμά 17:00 Μαρούσι-Ανατόλια (Τσώνος Μ.-Κωνσταντινόπουλος)
Κατερίνης ΣΣ 17:00 Πιερικός Αρχέλαος-Φίλιππος Βέροιας (Θεοδώρου-Λόρτος)
Διαβατών 17:00 Ιωνικός Ιωνίας-Αιγάλεω (Καρακατσανίδης-Παργιανόπουλος)
Αρναίας 17:00 Στρατώνι-Ηρακλής (Φακίτσας-Γερακίνης)
ΔΑΚ Πεύκων 17:00 Μαχητές Δόξας Πεύκων-Αίας Ευόσμου (Τζίμα-Μοσχοτόγλου)