Σημαντικές απουσίες εν όψει… πληρωμών

Στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος στο Παγκράτι τα προβλήματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Δεν φτάνει ο τραυματισμός του Κώστα Μαχαίρα στο μάτι, ο οποίος παρεμπιπτόντως θα απουσιάσει και από το επόμενο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, ήρθε να προστεθεί και το θέμα του Φώτη Βασιλόπουλου.

Το δελτίο του 25χρονου γκαρντ κρατήθηκε στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής και έτσι η συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου θεωρείται απίθανη, αφού η υπόθεσή του δεν αναμένεται να εκδικαστεί μέσα στην εβδομάδα. 

Ωστόσο, η απουσία του Μαχαίρα δημιουργεί σημαντικό κενό κάτω από το καλάθι. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε προσπαθούν να μεταπείσουν Γρηγόρη Κοτρώτσιο να επιστρέψει στην ομάδα. Ο 27χρονος σέντερ που έχει μείνει λίγο πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους δεν φαίνεται αρνητικός στο να ενισχύσει τους «ροσονέρι».

Τέλος, πληρωμές αναμένονται την επόμενη εβδομάδα στο Παγκράτι, αφού έπειτα από συντονισμένες ενέργειες βρέθηκαν 25 χιλιάδες ευρώ για να μοιραστούν στους παίκτες. Παράλληλα, οι ιθύνοντες τον σύλλογο βρίσκονται σε επαφές με χορηγούς, έτσι ώστε να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τα ταμεία του Παγκρατίου.