Σημαντική προσθήκη για τον Εσπερο που πήρε Γραμματικό

Την καλύτερη αρχή έκανε ο Εσπερος πραγματοποιώντας την πρώτη του μεταγραφή! Η ομάδα της Καλλιθέας απέκτησε έναν σκόρερ και συγκεκριμένα τον Γιάννη Μάριο Γραμματικό ο οποίος είναι γνωστός για την έφεσή του στο σκοράρισμα. 

Αναλυτικά:

«Ο ΔΣ του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη -Μάριου Γραμματικού που αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκάρντ. Ένας αξιόλογος αθλητής που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ποσειδώνα Καλαμάτας έπαιξε και στην αντρική φτάνοντας μέχρι τη Β´Εθνική.

Έχει αγωνιστεί στον Αμύντα (Β΄ Εθνική), στην Ολυμπιάδα Πατρών (Α2), στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας (άνοδος Γ΄ Εθνική και 2 έτη Β΄ Εθνική), στον Πόλις Καλλιθέας (Β΄ Εθνική) , στον Α.Σ. Παπάγου (Β΄ Εθνική), στην  Α.Ε. Καλλιθέας και στον Ίκαρο Ν.Σμύρνης.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Εσπερου και σύσσωμο το ΔΣ , καλωσορίζει τον Μάριο και του εύχεται ολόψυχα να έχει μια επιτυχημένη χρονιά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
Δηλώση αθλητή Μάριου Γραμματικού:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Έσπερου. Η προσέγγιση της διοίκησης και του προπονητή ήταν εξαιρετική και μου έδειξαν το ποσό πολύ ήθελαν να με εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας τους. Ελπιζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και να κατακτήσουμε τους στόχους της φετινής χρονιάς. Εύχομαι υγειά και πολλές νίκες!!”
Δηλώσεις του προπονητή Αντώνη Μάντζαρη:
“Τα τελευταία χρόνια όλες οι μεταγραφές της ομάδας γίνονται με γνώμονα τη σωστή λειτουργία του συνόλου και του προπονητικού πλάνου της ομάδας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που η πρώτη μας μεταγραφή είναι ενός παίκτη με την αξία και το ήθος του Μάριου η μεταγραφή αυτή δείχνει ότι ο Έσπερος δεν είναι περαστικός από την Β’ Εθνική και θα δώσει τη δίκη του μάχη με εξίσου ισχυρά όπλα για μια ακόμα πετυχημένη χρονιά.”

Δήλωση κ. Ιωάννη Μοσχόπουλου της επιτροπής μπάσκετ:

 “Με τον Μάριο συνεργαστήκαμε πριν τρία χρόνια. Φέτος ήταν ο πρώτος μεταγραφικός μας στόχος και διακαής πόθος της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ μας Αντώνη Μάντζαρη να τον φέρουμε στην ομάδα του Έσπερου. Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί , επαγγελματία και μια καλαθομηχανή που θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα.