Σιγκούνας: «Η ομάδα νομίζω ότι θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία»

Ermis Lagada_logoΝίκη-οξυγόνο, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, πήρε ο Ερμής Λαγκαδά κόντρα στους Ικάρους Σερρών. Οι γηπεδούχοι είχαν 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και πολυτιμότερο τον Αλέξανδρο Σιγκούνα. Ο 25χρονος φόργουορντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, το μέλλον της, τα όνειρά του, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς με το Λαυρίου.

Αλέξανδρε, η διαφορά των 30 πόντων, με την οποία νικήσατε τους Ικάρους, δείχνει το πόσο πολύ θέλατε να πάρετε αυτό το ματς, που είχε χαρακτήρα τελικού;

«Ήταν όντως ένας πρόωρος τελικός και για τις δύο ομάδες. Με τους 30 πόντους, δείξαμε πόσο πραγματικά δουλεύουμε καθημερινά. Είχαμε μεγάλο πάθος και τη βοήθεια του κόσμου. Δεν είχαμε άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας. Θέλαμε να βάλουμε μία ομάδα από κάτω μας και τα καταφέραμε».

Πιστεύεις ότι θα καταφέρει η ομάδα να μείνει στην κατηγορία;

«Η ομάδα νομίζω ότι θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία. Ο β’ γύρος είναι πιο ευνοϊκός για μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας, ομάδες που είναι στη μέση της βαθμολογίας. Φυσικά όμως, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και να τερματίσουμε ακόμη ψηλότερα. Χρειάζεται όμως, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Έχεις αγωνιστεί στην Α1 και τώρα είσαι στην Α2. Το όνειρό σου πλέον, είναι να επιστρέψεις στα μεγάλα σαλόνια;

«Έχω μάθει να ανεβαίνω σκαλοπάτι-σκαλοπάτι στη ζωή μου. Δουλεύω καθημερινά και μόνος μου αν χρειαστεί. Οι στόχοι μου, θέλω να πραγματοποιηθούν μέσα από την ομάδα. Με το καλό να παραμείνουμε στην κατηγορία κι από κει και πέρα, να έρθει ένα καλό συμβόλαιο για την Α1».

Ποια είναι η γνώμη σου για την ομάδα του Λαυρίου; Τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνετε για να πάρετε το διπλό την επόμενη αγωνιστική;

«Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη για μας, εκτός από το να πάμε και να πολεμήσουμε στο Λαύριο για τη νίκη. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας, να δουλέψουμε πολύ και να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Το θετικό είναι, ότι δεν έχουμε απουσίες. Αν παίξουμε το ίδιο καλά, όπως με τους Ικάρους και με το ίδιο πάθος, νομίζω, ότι όλα θα είναι με το μέρος μας».