Σιγουριά για την άνοδο στην Α1!

Το διπλό στην Κρήτη έφερε πλατιά χαμόγελα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με τους διοικούντες μάλιστα να εκφράζουν από πολύ νωρίς την πεποίθησή τους ότι η Ένωση θα βρεθεί και πάλι στα σαλόνια της Α1! Με ανακοίνωσή της, λοιπόν, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ εκφράζει τα συγχαρητήριά της σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, ευχαριστεί την διοίκηση του ΟΦΗ για τη φιλοξενία, όχι όμως και την αστυνομία, ενώ εύχεται και περαστικά στον έφορο της ομάδας χάντμπολ της ομάδας…
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: 
“Δίνουμε συγχαρητήρια στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για την σημαντική νίκη που πήραν στην Κρήτη. Αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα το κάθε παιχνίδι, είμαστε σίγουροι ότι με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου θα πετύχουμε την άνοδο στην Α1 κατηγορία.
Ευχαριστούμε την διοίκηση του ΟΦΗ για την φιλοξενία, ωστόσο έχουμε μεγάλα παράπονα από την Αστυνομία γιατί δεν είχε φροντίσει, ώστε να υπάρχει διμοιρία ΜΑΤ είτε μέσα στο γήπεδο είτε έξω από αυτό.
Σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν μακριά από το γήπεδο του ΟΦΗ, καταδικάζουμε την βία από όποια πλευρά και αν προέρχεται αλλά θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στους φιλάθλους που τραυματίστηκαν και νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο του Ηρακλείου. Επίσης, ευχόμαστε περαστικά στον έφορο της ομάδας του χάντμπολ, Νίκο Πλούμπη, για την περιπέτεια υγείας που είχε”.