Σιζόπουλος: «Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συζήτηση»

Η χρονιά άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στον Ανδρέα Σιζόπουλο. Ο Κύπριος γκαρντ μίλησε στον Athleticradio 104,2 χαρακτηρίζοντας τη σεζόν άτυχη για τον ΟΦΗ, για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της Κύπρου,  αλλά και για το μέλλον του στον ομάδα, τονίζοντας πως είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συζήτηση.

Αναλυτικά:  

Για τη φετινή χρονιά του ΟΦΗ στην Α2:

“Η φετινή χρονιά ήταν και γλυκιά και πικρή. Πικρή γιατί  περίμενα άλλη συμπεριφορά από τον κόσμο του ΟΦΗ. Είχα γνωρίσει την δυναμική του ΟΦΗ και το περίμενα πως και πώς. Γλυκιά όμως γιατί συνεργάστηκα με καλά παιδιά και καλούς χαρακτήρες. Ημασταν πολύ δεμένοι σαν ομάδα και κατά διαστήματα παίξαμε καλό μπάσκετ”.

Για την εξαιρετική του παρουσία στον δεύτερο γύρο:

“Η αλήθεια είναι ότι στον δεύτερο γύρο λύθηκαν τα πόδια μου. Ενιωθα καλύτερα. Βρήκα το ρόλο μου στην ομάδα. Η ευχή μου είναι να βρεθούν άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα και να την στηρίξουν. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Πιστεύω ότι η Κρήτη χωράει δυο ομάδες στην Α1 κατηγορία”.

Για τις σκέψεις του για το μέλλον:

“Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα σε καμία ομάδα που έχω αγωνιστεί, πόσο μάλλον στον ΟΦΗ. Μίλησα με τον Μάνο Ξημέρη και θα περιμένω. Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συζήτηση. Γιατί να μην θέλω να συνεχίσω; Αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις στην ομάδα, εννοείται πως θα το ήθελα…”

Για τη φετινή χρονιά του ΟΦΗ:

“Η φετινή χρονιά για τον ΟΦΗ ήταν πολύ άτυχη. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, οικονομικά ήμασταν πίσω, ενώ  δεν είχαμε και κόσμο στο γήπεδο.

Δεν παίξαμε ούτε ένα παιχνίδι πλήρεις. Το καλοκαίρι όταν είδα το ρόστερ της ομάδας, είπα ότι θα ανέβουμε σίγουρα. Όμως αυτό το ρόστερ δεν βρέθηκε ποτέ όλο μαζί στο γήπεδο.

Αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς, πιστεύω ότι ο ΟΦΗ θα πάλευε όχι μόνο για την άνοδο, αλλά και για την πρώτη θέση”.

 Για τις συζητήσεις περί συνένωσης:

“Ο ΟΦΗ έχει ιστορία. Να ενωθεί με το Ηράκλειο, που είχε γίνει ξανά και στο παρελθόν δεν βλέπω να βγαίνει κάτι. Ο ΟΦΗ μπορεί και μόνος του αν γίνει μια καλύτερη προσπάθεια. Τώρα αν δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, τι να πω. Αν είναι να φτιαχτεί κάτι ανταγωνιστικό, ας είναι…”

Για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της Κύπρου:

“Eφυγα γρήγορα γιατί πρέπει να πάω στην Κύπρο, καθώς ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Είμαι δέκα χρόνια στην Εθνική ομάδα. Το επίπεδο δεν είναι τόσο ψηλό όσο στην Ελλάδα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Στην Κύπρο τα κλιμάκια δεν δουλεύουν ακόμη όπως στην Ελλάδα. Ετσι δεν υπάρχουν πολλά παιδιά για να αναδειχθούν. Το πρωτάθλημα της Κύπρου πάντως έχει ανέβει σε ποιότητα. Εχουν βάλει πολλούς ξένους παίκτες. Αυτό βέβαια δυσκολεύει τους Κύπριους να βρουν θέσεις στις ομάδες”.