Σιμιτζής: «Ευκαιρία για εμάς το ματς με Πεντέλη…»

Έπειτα από διακοπή δύο εβδομάδων, το πρωτάθλημα  επανεκκινεί, με την Νίκη Αμαρουσίου να υποδέχεται αύριο (2/4, 17:00) την γειτονική Πεντέλη, σε μία αναμέτρηση κομβικής σημασίας, εν όψει της τελικής ευθείας της φετινής σεζόν…

Μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για την αυριανή “μάχη” με την Πεντέλη, ο “μπόμπερ” της ομάδας μας, Κώστας Σιμιτζής, επισήμανε: “Η αποχή αυτή από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις θεωρώ ότι μας έκανε καλό, αφού μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε απερίσπαστα πάνω στα “θέλω” και τη φιλοσοφία του νέου μας προπονητή και να αφομιώσουμε σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό (δεδομένης και της περιόδου) το τι ζητάει από εμάς. Συν τοις άλλοις, αυτές οι δύο εβδομάδες βοήθησαν σημαντικά στο να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα τον κόουτς Τσακίρη και αντίστοιχα εκείνος να γνωρίσει εμάς, γεγονός κομβικό για τη “χημεία” και την ισορροπία της ομάδας. Δουλέψαμε εντατικά μέσα στην 15ήμερη περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος, με ελάχιστη ξεκούραση, ενώ δώσαμε και σειρά φιλικών παιχνιδιών.

Και θεωρώ ότι αυτό μας έκανε πολύ καλό και είμαστε βελτιωμένοι αγωνιστικά, πράγμα που φάνηκε και μέσα από τα φιλικά, όπου αγώνα με τον αγώνα παρουσιαζόμασταν ολοένα και καλύτεροι. Πλέον, αυτή την αγωνιστική μας άνοδο και βελτίωση θέλουμε να πιστοποιήσουμε απέναντι στην Πεντέλη, όσες δυσκολίες κι αν παρουσιάζει το συγκεκριμένο ματς. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι κομβική για εμάς και το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί ως ένα βαθμό επιτακτική ανάγκη.

Φυσικά, δεν είμαστε το φαβορί, καθώς η Πεντέλη φέτος πρωταγωνιστεί στον όμιλό μας, ωστόσο βλέπουμε τον αγώνα αυτόν σαν ευκαιρία… Είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία όμως είναι “λαβωμένη” από τις πάρα πολλές απουσίες, κάνοντας απ’ τη μεριά μας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Ωστόσο, το ότι μετρά τόσες σημαντικές απουσίες δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει εξαιρετικά δυνατή, κάτι που αποδείχθηκε και απ’ το γεγονός ότι η… μισή Πεντέλη νίκησε μία απ’ τις ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας, τον Ιπποκράτη.

Γι’ αυτό και ‘μεις, αν θέλουμε να τα καταφέρουμε, πρέπει να κάνουμε το… τέλειο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενοι και τη δύναμη της έδρας μας. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι και περιμένω σκληρή “μάχη” αύριο. Κοντός ψαλμός…”.