eok-agravanis-papapetrou-christodoulouΣε… σιωπηρή παράταση στην άδεια των τριών διεθνών του Ολυμπιακού που έχουν κληθεί στην εθνική ομάδα των Νέων Ανδρών (Αγραβάνη, Παπαπέτρου, Χριστοδούλου) έχει προχωρήσει η ομοσπονδία, μέχρις ότου βρεθεί κάποια λύση στο θέμα που ‘χει προκύψει! Οι ιθύνοντες την ομοσπονδία σε συνεργασία με τον ομοσπονδιακό προπονητή δείχνουν διάθεση να μην φτάσουν τον κόμπο στο χτένι στη διαμάχη που ‘χει προκύψει με τον Ολυμπιακό και για το λόγο αυτό, προχώρησαν στην κίνηση αυτή.
«Επιθυμία μας δεν είναι να επιβληθούν οι διοικητικές κυρώσεις που προβλέπονται, αλλά η εθνική Νέων Ανδρών να έχει στη διάθεσή της όλους τους παίκτες στη διοργάνωση που έχουμε μπροστά μας», σχολίασε σχετικά ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης επισημαίνοντας για μία ακόμη φορά, ότι «…οι διεθνείς που μετέχουν και σ’ αυτή την εθνική ομάδα είναι ασφαλισμένοι κι όποιος θέλει να δει το ασφαλιστήριο, δεν έχει παρά να περάσει από τα γραφεία μας». Παράλληλα, πάντως εκείνο που επισημαίνουν είναι πως η συγκεκριμένη στάση απ’ την πλευρά της ΕΟΚ δεν θα είναι… εσαεί, αλλά πως εάν δεν αλλάξει η τακτική των Πειραιωτών, τότε θα υπάρξουν και οι ανάλογες κυρώσεις.
Στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να σταλεί έγγραφο απ’ την ομοσπονδία, με το οποίο θα υπάρχουν διευκρινίσεις σχετικά με το θέμα της ασφαλιστικής κάλυψης των παικτών κι αυτό ευελπιστούν οι διοικούντες την ΕΟΚ, ότι θα βοηθήσει να εκτονωθεί η όλη κατάσταση.