Σκάνδαλος:”Η νίκη μας κράτησε ενωμένους”

Αυτό το παιδί λες και γεννήθηκε με μια μπάλα στο χέρι. Τόσο δα ήταν και έτρεχε στο Μαρτινέγκο με την «πορτοκαλί θεά» να είναι μεγαλύτερη από τον ίδιο. Θα μεγαλώσει και θα στρώσει έλεγαν όλοι, όμως ο ίδιος δεν άκουσε τη γνώμη κανενός , συνεχίζοντας να κάνει αυτό που ονομάζει χωρίς δισταγμό, «ζωή μου». Μάλιστα χρόνο με το χρόνο ο Χρήστος Σκάνδαλος, γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικός, κατακτώντας τον ένα προσωπικό του στόχο μετά τον άλλο…

Στα 17 του έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, αλλά και των συμπαικτών του στην ανδρική ομάδα του Εργοτέλη και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που κατά τη φετινή σεζόν ο Γιώργος Μακράκης του δίνει χρόνο συμμετοχής από το πρώτο λεπτό. Αυτό μπορεί να μην έγινε στο ματς με τον Πορφύρα, όμως για τον νεαρό γκαρντ η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής ήταν το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν σε προσωπικό επίπεδο, με 11 πόντους απολογισμό και εξαιρετική άμυνα. Το χαμόγελο όμως, που δεν έπαψε να υπάρχει ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του, ήταν για την ομαδική επιτυχία των κρητικών, που παρά τα οικονομικά προβλήματα κατάφεραν να πανηγυρίσουν για 9η φορά και να κρατηθούν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα .

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη επί του Πορφύρα για τον Εργοτελη ο νεαρός γκαρντ ανέφερε:

«Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το ματς. Με το να το κατακτήσουμε αποδείξαμε και σαν παίκτες αλλά και σαν ομάδα αρκετά πράγματα. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση. Άλλωστε νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι σαν ομάδα μέσα στο παρκέ και δίκαια πήραμε αυτό το ροζ φύλλο αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι το θέλαμε πάρα πολύ να κατακτήσουμε τους δυο βαθμούς, ώστε να μας κρατήσουν ενωμένους μετά τα τόσα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Εργοτέλη τον τελευταίο καιρό».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακλουθεί μιας και οι κρητικοί έχων να αντιμετωπίσουν 3 από τους 4 πρωτοπόρους (Ίλιον, Ψυχικό, Αετό) μέχρι το τέλος της σεζόν:

«Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για εμάς και ελπίζω να καλυτερεύσουν τα πράγματα, να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να ανταποκριθούμε επαρκώς σε όλα τα παιχνίδια. Τόσο ο κόουτς Μακράκης όσο και οι Βισκανδουράκης και Χριστοδούλου κάνουν τα πάντα ώστε να παραμείνουμε ενωμένοι και έτοιμοι για τη συνεχεία».

Ο Γιώργος Μακράκης σε δήλωσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού της Κυριακής είπε ότι είναι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες του και μάλιστα όσο περνούν οι αγωνιστικές δείχνει όλο και περισσότερη εμπιστοσύνη στον 17χρονο playmaker , τι ανέφερε ο ίδιος για αυτό:

«Όσο περνούν τα παιχνίδια πατάω ακόμα πιο δυνατά στα πόδια μου και με τον καιρό διορθώνω αρκετά πράγματα. Μου δύνεται η ευκαιρία να βοηθήσω και εγώ την ομάδα και από πλευράς μου κάνω ότι μπορώ. Πραγματικά χαίρομαι που και εγώ προσφέρω στο σύνολο. Ο κόουτς με διορθώνει συνεχώς, όμως γνωρίζω ότι αυτό είναι για το καλό μου και προσπαθώ να βελτιώσω κάθε τι που μου λέει».