Σκάνδαλος: «Ανταγωνιστικοί απέναντι στο Παγκράτι»

Στο Μετς δοκιμάζεται αύριο (Κυριακή 20/1, 17:00) ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει το ιστορικό -και εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας- Παγκράτι.

Μετά την επιστροφή στις νίκες επί της Ένωσης Ιλίου, την περασμένη Κυριακή, η ομάδα μας (που θα έχει γεμάτο το “οπλοστάσιό” της) θα επιδιώξει να παρουσιαστεί και πάλι άκρως ανταγωνιστική απέναντι σε έναν εκ των αντιπάλων που οδηγούν την “κούρσα” του πρωταθλήματος, όπως εξήγησε και ο νεαρός γκαρντ του Πανερυθραϊκού, Χρήστος Σκάνδαλος, στις δηλώσεις που παραχώρησε για την αυριανή δύσκολη αναμέτρηση…

“Ερχόμαστε από μία σημαντική -από κάθε άποψη- νίκη την προηγούμενη Αγωνιστική, μία νίκη ψυχολογίας, με την οποία επιστρέψαμε στα θετικά αποτελέσματα και δείξαμε κομμάτια από το καλό μας πρόσωπο. Πάνω σε αυτά θέλουμε να “πατήσουμε” στη συνέχεια, να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και να δείξουμε συνέπεια στο πλάνο μας. Αυτό θα επιδιώξουμε να δείξουμε και απέναντι στο Παγκράτι, να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί, σε σχέση πάντα με την εικόνα μας.

Εξάλλου, έχουμε να δώσουμε ακόμη πολλά ως ομάδα, που δεν τα έχουμε αποτυπώσει στο παρκέ. Όμως είμαστε καινούρια ομάδα, με πολλά νέα παιδιά και αυτό θέλει πολλή δουλειά, όμως ο χρόνος κυλάει υπέρ μας, δουλεύουμε σκληρά και προπόνηση με την προπόνηση κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο, η φανέλα που φοράμε είναι “βαριά” και σε κάθε ματς οφείλουμε να καταθέτουμε το 101% του εαυτού μας, ανεξαρτήτου αντιπάλου. Άλλωστε, έχουμε δει πόσο απρόβλεπτο είναι το πρωτάθλημα και πόσες εκπλήξεις έχουν γίνει ως τώρα. Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μας και στους συμπαίκτες μου και αρκεί να πιστέψουμε και εμείς οι ίδιοι στις ικανότητές μας, ώστε να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι και σύμφωνα με αυτά που μπορούμε να κάνουμε! Αυτό θα θέλαμε και απ’ τους φιλάθλους μας, να συνεχίσουν να πιστεύουν σε εμάς και να είναι με το ίδιο πάθος δίπλα μας, όπως και την περασμένη Κυριακή, αλλά και όπως σε όλα τα ματς μέχρι σήμερα… Η δύναμή τους μας είναι απαραίτητη!”.