Σκάνδαλος: «Να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς»

Οι αναμνήσεις από το παιχνίδι της Αθήνας με τον Πόλις δεν είναι οι καλύτερες για τον Εργοτέλη. Σκυθρωπά πρόσωπα αλλά και η ερινύα του βαρύ εις βάρος τους σκορ είχαν παιδέψει αρκετά τότε, τους παίκτες του Γιώργου Μακράκη. Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουν ξανά την ομάδα της Καλλιθέας, αυτή τη φορά μέσα στο σπίτι τους. Ετσι έπειτα από το «υποχρεωτικό» ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας, οι κρητικοί βρίσκονται επί ποδός και προετοιμάζονται για τον εντός έδρας ματς της Κυριακής. Σε αυτό, αναφέρθηκε ο βενιαμίν του συνόλου Χρήστος Σκάνδαλος λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Από την ομάδα αυτή δεχθήκαμε τη μεγαλύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και πρέπει να δώσουμε μια απάντηση. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση και μπορούμε να συνεχίσουμε με νίκη έτσι ώστε να παραμείνουμε στην πρώτη εξάδα», είπε ο 16χρονος πλέι μέικερ και συνέχισε : «Σίγουρα δεν έχουμε το ίδιο άγχος με πέρυσι που παλεύαμε μέχρι τέλους για τη σωτηρία. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό με πολλές σχεδόν ισοδύναμες ομάδες. Σκοπός μας είναι να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι τώρα αν και με λίγη τύχη και καλύτερες διαιτησίες εκτός έδρας, θα μπορούσαμε να έχουμε μια δυο νίκες παραπάνω».

Επισης τόνισε: «Είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για μένα. Τον χρόνο που αγωνίζομαι τον έχω κερδίσει μέσα από τις προπονήσεις. Δεν είναι εύκολο γιατί η ομάδα διαθέτει 15 παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει πολύ κι εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να δικαιώνω κάθε φορά την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής».

Πηγη: patris.gr