Σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης στο Σίρακιους

Σάλος έχει προκληθεί στις τάξεις του NCAA στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά  την αποκάλυψη δύο πρώην φοιτητών του φημισμένου Σίρακιους για σεξουαλική κακοποίηση από τον πρώην προπονητή τους στο πανεπιστήμιο Μπέρνι Φάιν. Οι κατηγορίες τους μάλιστα, οδήγησαν στην απόλυση του τελευταίου από το τεχνικό τιμ της ομάδας μπάσκετ αλλά και την απομάκρυνση του από τους χώρους του πανεπιστημίου.

Ο 39χρονος σήμερα Μπόμπι Ντέιβις  (σ.σ. στη μέση στη φωτό) και ο 45χρονος ετεροθαλής αδερφός του, Μάικ Λάνγκ (σ.σ. δεξιά στην ίδια φωτό) σε συνέντευξη τους στο ESPN ούτε λίγο ούτε πολύ, έχοντας υποβάλει μάλιστα και σχετικές μήνυσεις και κατά του πανεπιστημίου, αποκάλυψαν ότι ο προπονητής τους εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά. Νομικά απάντησαν, δια μέσω της δικηγόρου τους, Γκλόρια Άλρεντ και στον εν ενεργεία κόουτς των «orange», Τζιμ Μπεϊχάιμ που χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς ψεύδη και τους ίδιους, ψεύτες που κυνηγούν το εύκολο χρήμα.

Μικρή λεπτομέρεια ωστόσο για τον Μπεϊχάιμ, φαίνεται πως αποτελεί η κασέτα της συζύγου του κατηγορούμενου, Λόρι Φάιν που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί. Η κ. Φάιν φέρεται να συνομιλεί τηλεφωνικά με τον Ντέιβις και να παραδέχεται ότι είχε επίγνωση της σεξουαλικής…. ιδιαιτερότητας του συζύγου της.

 

Τζιμ Μπεϊχάιμ (αριστερά) Μπέρνι Φάιν (δεξιά)