Σκανδάλης: «Ιστορική στιγμή»

Η πρώτη του χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς κατάφερε να φέρει τον Ιωνικό Ιωνίας για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Ο Αντώνης Σκανδάλης ετοιμάζεται να καθοδηγήσει τεχνικά για δεύτερη χρονιά την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ  αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν αλλά και στην πορεία της προετοιμασίας που μέχρι τώρα πάει όπως ακριβώς επιθυμεί.

Αναλυτικά:

Για την συμμετοχή του Ιωνικού Ιωνίας στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία του:

«Αναμφίβολα πρόκειται για μία ιστορική στιγμή, καθώς η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε αυτή τη κατηγορία. Η ιδέα της Β’ εθνικής έχει χαροποιήσει την διοίκηση και τον κόσμο της περιοχής που στηρίζει έμπρακτα την ομάδα. Ως νεοφώτιστοι έχουμε στόχο την παραμονή στη κατηγορία και για να το πετύχουμε αυτό προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας από πέρσι κάνοντας παράλληλα κάποιες προσθήκες ειδικά στις θέσεις των ψηλών».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και την πορεία της προετοιμασίας:

«Οι μεταγραφές που έγιναν είναι οι σέντερ Θόδωρος Νταράκης και Θοδωρής Χατζίδης από εκεί και πέρα αποκτήσαμε δύο παιδιά κάτω των 22 τους Βασίλη Γιαχανατζή και Γιάννη Μαλούνα, οι οποίοι αγωνίζονται στις θέσεις του πλέι μέικερ και του φόργουορντ αντίστοιχα.
Όσον αφορά την προετοιμασία ξεκίνησε στις 20 Αυγούστου και ευτυχώς κυλάει χωρίς τραυματισμούς. Καθημερινά έχουμε διπλές προπονήσεις που περιλαμβάνουν γυμναστήριο και βάρη, καθώς επίσης και προπόνηση στο γήπεδο. Ο προγραμματισμός της προετοιμασίας κυλάει όπως θέλαμε, καθώς έχουμε ήδη κλείσει τα φιλικά μας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Θα συμμετάσχουμε και στα “Μαυροσκούφεια” που θα γίνουν από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου στο Ιβανώφειο».

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος:

«Το θετικό που βγήκε από τη κλήρωση είναι ότι ξεκινάμε στο γήπεδο μας. Από εκεί και πέρα ξέρουμε ότι όλοι θα παίξουμε με όλους. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα πρέπει κάθε Κυριακή να είμαστε πανέτοιμοι για να παίξουμε κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο και σε οποιαδήποτε έδρα».