Σκαραφίγκας: «Ούτε στα μισά»

panelefsiniakosbc.com

Η εμφάνιση όπως και η νίκη στο σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο το Λαύριο άφησε ικανοποιημένο τον Γιώργο Σκαραφίγκα, καθώς είδε τους παίκτες του να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια και ιδιαίτερα στην τελευταία περίοδο.

«Είναι μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία διαθέτει αρχές στο παιχνίδι της και συγκεκριμένη φιλοσοφία. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Το λάθος μας είναι πως δεν μπήκαμε δυνατά. Ωστόσο, στη συνέχεια τα πράγματα βελτιώθηκαν. Μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό και να κάνουμε όσα είχαμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα πριν από το ματς. Σταματήσαμε τους Γιαννακόπουλο, Ψυλέα και δώσαμε γενικότερα μεγάλη έμφαση στον αμυντικό τομέα», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του Πανελευσινιακού στο επίσημο σάιτ της ομάδας και συνέχισε:

«Όταν παίζεις άμυνα, βρίσκεις και ρυθμό στην επίθεση, καθώς βάλαμε κάποια σουτ και το παιχνίδι άνοιξε. Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες μου, αν και όπως τους είπα, αυτή τη στιγμή δεν βρισκόμαστε ούτε στα μισά. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο να διανύσουμε. Αυτό που μετράει είναι να βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός σε αρκετούς τομείς και κυρίως στη διάρκεια. Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης για την σημαντική του βοήθεια σε ακόμα ένα παιχνίδι».