Σκαραφίγκας: «Στην ομάδα υπάρχει μία ιδιαιτερότητα»

Εχοντας κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, ο Πανελευσινιακός θα προσπαθήσει τη δεύτερη του σεζόν στην Α2 να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός. Ο σύλλογος της Ελευσίνας ξεκίνησε πρώτος την προετοιμασία και ο Γιώργος Σκαραφίγκας, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τις μεταγραφές που έγιναν αλλά και για τους στόχος που θέτει η ομάδα τη νέα χρόνια.

Αναλυτικά:

Για τους στόχους του Πανελευσινιακού τη νέα σεζόν:

«Στην ομάδα υπάρχει μία ιδιαιτερότητα, καθώς εκτός από τους αγωνιστικούς στόχους θέτουμε  διοικητικούς και οικονομικούς. Προσπαθούμε όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα στόχος μας είναι η παραμονή ειδικά τώρα που υποβιβάζονται πέντε ομάδες. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και δεν μας ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι. Για εμένα το πιο μεγάλο στοίχημα είναι οι παίκτες που πήραμε να καλύψουν το επιθετικό κενό που άφησαν φεύγοντας οι Κακλαμάνος, Δεληγιάννης και Τύρλας που πέρσι σκόραραν το 60%. Επίσης σημαντικό είναι ο Θωμάς Νίκου που έμεινε μόνος να του να μπορεί να δημιουργήσει για όλους τους άλλους.

Το καλό είναι ότι η διοίκηση είναι εδώ και πολλά χρόνια σταθερή και παλεύει επιτυχώς για να έχουμε μία οικονομική σταθερότητα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε χάσει παίκτες γιατί η διοίκηση δεν θέλησε να πει σε κανένα αθλητή περισσότερα χρήματα από αυτά που πραγματικά μπορεί να του δώσει. Μακροπρόθεσμα αυτό μας βγήκε σε καλό».

Για την προετοιμασία:

«Αν ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου το πρωτάθλημα τότε ο χρόνος για τη προετοιμασία είναι λίγος. Αρκετές ομάδες δεν έχουν καν ρόστερ ακόμα, οπότε για όλους τους προπονητές θα είναι μία ιδιαίτερη και δύσκολη προετοιμασία. Είναι λίγος ο χρόνος για τα φιλικά και το Κύπελλο ξεκινάει γρήγορα. Εμείς ξεκινάμε σήμερα και είναι θετικό ότι εκτός ενός παίκτη που δεν έχει αποκτηθεί ακόμα όλοι θα είναι στη διάθεσή μου».

Για τον μέχρι τώρα μεταγραφικό σχεδιασμό:

«Ο μεταγραφικός σχεδιασμός άλλαξε πολλές φορές για διάφορους λόγους. Το κύριο μέλημα μας ήταν ο παίκτης να έχει καλό χαρακτήρα και έπειτα να καλύπτει τα κενά που έχουμε. Ο χαρακτήρας, όμως ήταν βασικό κριτήριο. Πλέον, μας μένει μία ακόμα μεταγραφή ενός αθλητή που θα αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 και θα μπορεί να μας δώσει ποιότητα και σκορ. Σε σχέση με πέρσι έμειναν αρκετοί παίκτες κι αυτό είναι καλό γιατί θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε μία καλή χημεία».