Σκληρή ανακοίνωση του Παπάγου κατά των διαιτητών

Papagou_logoΣκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της διαιτησίας περιλαμβάνει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παπάγου λίγες ώρες μετά την ήττα του απ’ τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορινθίας. Οι «στρατηγοί» κάνουν λόγο για «χυδαία και “στημένη” διαιτησία των Μαρνελάκη-Βαλούρδου», ενώ όπως επισημαίνουν είναι διατεθειμένοι να «… βαρέσουμε “γροθιά στο μαχαίρι” και να μη γίνουμε κομπάρσοι σε ένα θέατρο με πρωταγωνιστές “πονηρές” ομαδούλες του “τιμημένου επαρχιακού μπάσκετ” που διαπλέκονται με μια μειοψηφία διαιτητών με αναπτυγμένη της αίσθηση της αφής»!
Το πλήρες κείμενος της ανακοίνωσης του Παπάγου αναφέρει:
«O A.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ εκφράζει την αγανάκτηση του και την αηδία του για την χυδαία και «στημένη» διαιτησία των Μαρνελάκη-Βαλούρδου στον αποψινό αγώνα με τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου στο Κλειστό της Κορίνθου.
Η ανησυχία μας από την ημέρα ορισμού τους, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε με το χειρότερο τρόπο. Την στιγμή που το ζητούμενο είναι η εξοικονόμηση πόρων, το αρμόδιο όργανο έκρινε ότι πρέπει να μεταφερθούν οι εν λόγω διαιτητές από την Κρήτη στην Αθήνα και από εκεί στην Κόρινθο (!) για να σφυρίξουν τον αγώνα λες και επρόκειτο για κανέναν τελικό, λες και επρόκειτο για τίποτα «διεθνείς ρέφερι».Αντίθετα πέρυσι δρώντας με γνώμονα τα περιορισμένα οικονομικά της Ομοσπονδίας μας όρισαν Κρητικούς διαιτητές κατά της Ιεράπετρας για την αποφυγή οδοιπορικών που τώρα τόσο απλόχερα ξοδεύονται!
Η δόλια διαιτησία των Μαρνελάκη –Βαλούρδου ολοκληρώθηκε με την «Ιλιάδα ψεύδους» που συνέγραψαν στο φύλλο αγώνος, με σκοπό να προκαλέσουν την πειθαρχική τιμωρία της ομάδας μας.
Δεν θα αναφερθούμε στις εγκληματικές υποδείξεις τους γιατί περιμένουμε το DVD το οποίο και θα αναρτήσουμε στο διαδίκτυο για να μάθει όλος ο κόσμος πως αλλοιώνεται ένα αποτέλεσμα.
Είμαστε διατεθειμένοι και το έχουμε αποδείξει να βαρέσουμε «γροθιά στο μαχαίρι» και να μη γίνουμε κομπάρσοι σε ένα θέατρο με πρωταγωνιστές «πονηρές» ομαδούλες του «τιμημένου επαρχιακού μπάσκετ» που διαπλέκονται με μια μειοψηφία διαιτητών με αναπτυγμένη της αίσθηση της αφής.
Καληνύχτα σας.».