Σκροπολίθας: «Εχει δρόμο το πρωτάθλημα»

Η Ζάκυνθος έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα φεύγοντας με το «διπλό» από το Αίγιο. Ο Γιώργος Σκροπολίθας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το παιχνίδι με τον Κευρανό, ενώ  επισήμανε ότι κύριος στόχος της ομάδας του παραμένει η παραμονή. Ωστόσο οι παίκτες του δε θα έλεγαν… όχι σε κάτι καλύτερο, εφόσον αυτό έρθει.
Για το παιχνίδι που πέρασε είπε: «Ήταν μια ιδιαίτερη και σημαντική νίκη. Είμαστε σε καλό σημείο. Θεωρώ ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Πρέπει να μείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι. Το ματς στο Αίγιο ήταν το καλύτερό μας επιθετικά. Ήμασταν αρκετά εύστοχοι, δε δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι».
Για τον… ρεαλιστικό στόχο της ομάδας σημείωσε: «Στόχος μας συνεχίζει να είναι ο ίδιος. Δηλαδή η παραμονή. Αν βρεθούμε στις υψηλές θέσεις στο τέλος του Πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία.  Δεν πρέπει να εφησυχάζεται κανείς. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και διαβασμένοι θα έχουμε προβλήματα.  Το Πρωτάθλημα είναι δύσκολο, έχει πολύ δρόμο ακόμα και ο όποιος παίρνει αψήφιστα τους αγώνες μπορεί να χάσει και από τον τελευταίο».