Σμυρνιώτης: «Ηταν θέμα πάθους…»

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι ο Αρκαδικός κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Αμύντα έπειτα από δύο παρατάσεις και απέδειξε για μια ακόμα φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κα πως είναι ικανός να κάνει αρκετές… ζημιές . Ο τεχνικός των Αρκάδων, Γιάννης Σμυρνιώτης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ  για την απόδραση του Αρκαδικού από τον Υμηττό αλλά και τους στόχους που θέτει για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Αμύντα στη δεύτερη παράταση:

«Την περασμένη Τετάρτη είχαμε ένα ατυχές περιστατικό με τον Παπαδάκη, ο οποίος είναι ο βασικός μας πλέι μέικερ. Η απουσία του μας ταρακούνησε όλους και μας επηρέασε ψυχολογικά. Μέχρι το πρώτο ημίχρονο περίμενα ότι θα ήμασταν κακοί μέχρι να βρουν οι υπόλοιποι παίκτες τα πατήματα τους. Το καλό είναι ότι το γνωρίζαμε από πριν και ήμασταν προετοιμασμένοι για το μετά. Έπρεπε να ξεμπερδέψουμε τους ρόλους μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο απλά στην επίθεση και ξεδιαλύναμε τα πράγματα. Εμπιστευτήκαμε τους παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία δίνοντας τους περισσότερες επιθέσεις. Από τη στιγμή που γυρίσαμε το ματς ήταν θέμα πάθους. Τα παιδιά δεν ήθελαν να χάσουν ακόμα ένα ματς στην παράταση ή στο πόντο».

Για τους στόχους του Αρκαδικού στο φετινό πρωτάθλημα:

«Οι δικοί μου είναι κάθε Σάββατο να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό θέλω γιατί δεν ξέρω αν μπορούν να μπουν παραπάνω απαιτήσεις. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την σκληρή προπόνηση και το καλό κλίμα που έχουμε για να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Μέχρι τώρα δείχνουμε καλά στοιχεία. Όσον αφορά τη συνέχεια βλέποντας και κάνοντας αν έχουμε υγεία γιατί μέχρι τώρα έχουμε ταλαιπωρηθεί αρκετά.

Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή συνέχεια και να γίνει ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Μακάρι όλοι να κρατήσουμε ψηλά τη διάθεση μας σε μία πολύ δύσκολη περίοδο».