Σμυρνιώτης: «Nα προσθέσουμε έναν ακόμη αθλητή»

Μιλώντας πριν το πρώτο φετινό παιχνίδι του Αρκαδικού στην Τρίπολη, μπαίνοντας στον τέταρτο χρόνο παρουσίας στην Α2 κατηγορία, ο πρόεδρος του Αρκαδικού Μιχάλης Σμυρνιώτης μίλησε για τη φετινή ομάδα, καλώντας να στηρίξει την ομάδα, ενώ αποκάλυψε πως γίνονται προσπάθειες για μία μεταγραφή που ακόμα.

«Ξεκινάει μία πολύ δύσκολη χρονιά απ’ όλες τις απόψεις και αγωνιστικά και ιδιαίτερα οικονομικά, γιατί όπως όλοι γνωρίζετε, όλες οι ομάδες έχουν περιορίσει τους προϋπολογισμούς τους και προσπαθούν μέσα στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να «υπάρχουν» στο χώρο του αθλητισμού.

Το ίδιο κάναμε κι εμείς φέτος. Όπως γνωρίζετε κάναμε μία ριζική ανανέωση στο ρόστερ της ομάδας, με στόχο πάνω απ’ όλα την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Έγιναν προσθήκες αρκετών μικρών αθλητών από τα τμήματα υποδομής και ενισχύθηκε η ομάδα με κάποια παιδιά που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο μας.

Θα κάνουμε προσπάθειες αν μπορέσουμε ακόμη και σήμερα ή την επόμενη εβδομάδα να προσθέσουμε έναν ακόμη αθλητή στο ρόστερ της ομάδας για να είναι περισσότερο ανταγωνιστική. Βέβαια με τη φιλοσοφία που σας είπα και πριν, χωρίς να ξεφύγουμε από αυτά τα πλαίσια.

Θα ήθελα επιπλέον να καλέσω τον κόσμο να μας στηρίξει όπως άλλωστε μας στηρίζει τα τελευταία χρόνια, γιατί ιδιαίτερα φέτος το έχουν περισσότερο ανάγκη οι αθλητές τις ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια να υπάρχει ο 6ος παίκτης για να φτάσουμε πιο εύκολα στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να υπάρχει μία ωραία ατμόσφαιρα που υπήρχε πάντα στο γήπεδό μας».

«Αυτό ήταν σαν προϋπόθεση του ξεκινήματος που κάναμε τη φετινή χρονιά, γιατί κακά τα ψέματα με στόχο το κάτι παραπάνω τις προηγούμενες χρονιές, κατά κάποιο τρόπο είχαμε αφήσει πίσω τα τμήματα υποδομής.

Γι’ αυτό φέτος ξεκινήσαμε με την προοπτική να προωθηθούν κάποια παιδιά που μπορούσαν και μπορούν να αγωνιστούν στην Α2 Εθνική κατηγορίας, έστω και με μικρό χρόνο συμμετοχής, να γυμνάζονται  με τους συναθλητές τους και να έχουν σαν κίνητρο να αγωνιστούν και αυτοί στην Α2, που πιστεύω ότι από την πρώτη αγωνιστική το εφαρμόσαμε αυτό και ήδη άρχισαν τα παιδιά να πατούν γερά στα πόδια τους και να βοηθούν την ομάδα. Την βοήθησαν και στην πρεμιέρα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνουν περισσότερο χρόνο!».