Σοκ και καταγγελλία

Εκπληκτοι είναι όλοι στον Ερμή από την απόφαση του αθλητικού δικαστή για την ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Η διοίκηση του συλλόγου, όπως και αναμενόταν, ενημερώνει μέσα από το σάιτ της ότι θα ασκήσει έφεση. Παράλληλα, ο σύλλογος του Λαγκαδά καταγγέλλει τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Ολυμπιάδα κ. Δεσλή, ο οποίος όπως υποστηρίζουν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Σοκαρισμένοι είναι όλοι στον Ερμή από την εξωντοτική ποινή 3 αγωνιστικών που επέβαλλε ο αθλητικός δικαστής για ένα ρολό κορδέλας το οποίο “ατυχώς” δημιούργησε εκδορά στο φρύδι στον Νίκο Κακλαμάνο μετά το τέλος του αγώνα Ερμής – Πανελευσινιακός. Μάλιστα το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τους πανυγηρισμούς των φιλάθλων και απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι στην έκθεση της ΔΕΑΒ αναγράφηκε ότι πετάχτηκε πέτρα!!!

Ωστόσο οι διοικούντες του Ερμή είναι πεπεισμένοι ότι η ποινή θα μειωθεί ενώ αναμένεται να καταθέσουν και το βίντεο όπου αποδεικνύει τα λεγόμενά τους. Μάλιστα απορούν καθώς σε ένα παιχνίδι που έληξε χωρίς να γίνει το παραμικρό και μάλιστα ο Ερμής επικράτησε εύκολα με 17 πόντους, η ομάδα τιμωρήθηκε από ψευδή έκθεση της ΔΕΑΒ και όχι από αναφορά διαιτητών η κομισάριου.

 Τέλος το Δ.Σ. του Ερμή εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το παιχνίδι “Ερμής Λαγκαδά – Ολυμπιάς Πατρών”:

«Με έκτακτη συνεδρίαση καταγγέλλουμε τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα με προεξέχοντα τον 1ο διαιτητή κο Δεσλή, ο οποίος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και αδίκησε σε ύψιστο βαθμό την ομάδα μας, όντας προκατειλημμένος από την 1η στιγμή που πάτησε το πόδι του στο γήπεδο. Βέβαια η δικαιολογία για το μέγεθος της διαφοράς εκλαμβάνεται ως αστεία καθώς στο σημείο που η ομάδα μας κέρδιζε με 10 πόντους έγιναν πολλαπλά και σοβαρά λάθη τα οποία είναι ολοφάνερο (από το βίντεο του αγώνα) ότι έγιναν υπό την αγωνιώδη προσπάθεια του εν λόγω κυρίου να πετύχει τον στόχο του. Ο Ερμής Λαγκαδά θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την ΚΕΔ καθώς τα πεπραγμένα του συγκεκριμένου διαιτητή είναι ουκ ολίγα, θα καταγγείλει τον κο Δεσλή για την εν λόγω στάση και παρουσία του και θα ζητήσει τόσο την τιμωρία του συγκεκριμένου διαιτητή όσο και την εξαίρεση του από κάθε επόμενο παιχνίδι του Ερμή».