Σοκ με Ζώρζο στο Παλαιό Φάληρο

Η νίκη στα Μελίσσια για το Παλαιό Φάληρο δεν ήρθε αναίμακτα καθώς, ο σύλλογος έχασε ένα σημαντικό «γρανάζι» του. Ο λόγος για τον Κώστα Ζώρζο, ο οποίος στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, περνόντας σήμερα την πόρτα του χειρουργείου. 

Photo Credits: Γιώτα Μπρέκη

Αναλυτικά:

«Η εκτός έδρας νίκη επί των Μελισσίων, αποδείχτηκε πύρρειος για την ομάδα μας, καθώς στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, σε μία εντελώς ανύποπτη φάση ήρθε ένα γεγονός που έκανε άπαντες να «παγώσουν». Ο Κώστας Ζώρζος, ο οποίος ήταν και εκ των κορυφαίων του αγώνα, υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα! Ο 25χρονος γκαρντ, σήμερα (26/10) πέρασε την πόρτα του χειρουργείου με τις ευχές όλων να τον συντροφεύουν και με την ελπίδα σύντομα να καταφέρει να βρεθεί στα παρκέ. Όπως είναι φυσικό, προπονητές και συμπαίκτες βρέθηκαν στο πλευρό του Ζώρζου αποδεικνύοντας ότι παραμένει ένα σημαντικό γρανάζι της ομάδας, ενώ άπαντες του τόνισαν ότι θα τον περιμένουν να γυρίσει δριμύτερος.

Ο τεχνικός του Α.Ο.Π.Φ., Αλέξης Παπαδάτος, μιλώντας για τη μεγάλη ατυχία που «χτύπησε» τον Ζώρζο αλλά και την ομάδα δήλωσε: «αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι νιώθω συγκλονισμένος. Σίγουρα αυτός ο τραυματισμός αποτελεί ένα τεράστιο πλήγμα για την ομάδα, όμως αυτό που προέχει είναι το παιδί. Είναι τρομερό ότι μέσα σε δύο χρόνια παθαίνει έναν δεύτερο τόσο σοβαρό τραυματισμό. Τον γνωρίζω από παιδί και είμαι σίγουρος ότι θα βρει τα ψυχικά αποθέματα να σταθεί και πάλι στο ύψος του. Η σκέψη μας όλων είναι μαζί του για να πάει καλά το χειρουργείο, η αποθεραπεία του και να βρεθεί ξανά κοντά μας».

Από την πλευρά των παικτών, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος τόνισε «Όλες οι σκέψεις των παικτών είναι με τον συμπαίκτη μας, τον Κώστα. Ευχόμαστε όλοι να το ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό γιατί είναι μία επίπονη κατάσταση. Έχοντας δει με πόσο πάθος και δυναμισμό παλεύει πάντα μέσα στο γήπεδο, είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνει και τώρα για να ξεπεράσει κι αυτή τη δυσκολία. Εμείς, οι συμπαίκτες του, είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, όμως η υπόλοιπη σεζόν θα είναι αφιερωμένη στον Κώστα και θα κάνουμε τα πάντα για να τον κάνουμε υπερήφανο».