Σοκ με τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα των Αντετοκούνμπο

Στο πένθος “βυθίστηκε” η οικογένεια των Αντετοκούνμπο από τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα της οικογένειας Τσαρλς. Στα 54 του ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο υπέστη ανακοπή καρδιάς και πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή, αφήνοντας πίσω του την σύζυγό του Βερόνικα και τα παιδιά του, Θανάση, Γιάννη, Κώστα και Άλεξ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο το 2015 είχε εισαχθεί στον “Ευαγγελισμό” διότι είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στο στήθος, δίχως όμως περαιτέρω συνέχεια στο συγκεκριμένο περιστατικό. Όπως είναι φυσικό τώρα η οικογένεια είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να αναχωρεί εσπευσμένα για τις ΗΠΑ, παίρνοντας ειδική άδεια από τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για τον χαμό του Τσαρλς.

“Το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας Αντετοκούνμπο, για την αιφνίδια μεγάλη απώλεια του πατέρα Τσαρλς.

Η σύζυγος Βερόνικα και τα πέντε παιδιά, μεταξύ των οποίων τρεις διεθνείς αθλητές με τις Εθνικές ομάδες μπάσκετ της χώρας μας, ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας, βιώνουν τις πιο δύσκολες στιγμές που υπάρχουν για τους ανθρώπους, με την απώλεια συγγενικών τους προσώπων.

Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους”.