Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ… Σκοτώθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ!!!

Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ! Ο Κόμπε Μπράιαντ έχασε τη ζωή του, έπειτα από τη συντριβή ελικοπτέρου την Κυριακή στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια… Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική της Καλιφόρνια, στο ιδιωτικό ελικόπτερο του άσου του ΝΒΑ επέβαιναν άλλα τέσσερα άτομα. Ένα εξ αυτών ήταν και η μεγαλύτερη κόρη του, η 13χρονη Τζιάνα, με την οποία ο Κόμπι πήγαινε σε έναν αγώνα μπάσκετ…

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στις 09:47 το πρωί, ώρα δυτικής ακτής στις ΗΠΑ, όταν το ελικόπτερο του “θρύλου” του ΝΒΑ συνετρίβη. Η πυροσβεστική που κατέφτασε στον τόπο του δυστυχήματος δεν βρήκε επιζόντες.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι μία ημέρα νωρίτερα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε ξεπεράσει τον Κόμπι Μπράιαντ σε πόντους καριέρας, ρίχνοντάς τον στην 4η θέση του ιστορικού πίνακα… Ο “Black Mamba” αποσύρθηκε όντας πρώτος σε πόντους (33.643), εύστοχα τρίποντα (1.827), κλεψίματα (1.944), αγώνες (1.346) και δεύτερος σε ασίστ (6.306) στην ιστορία των Λος Άντζελες Λέικερς, τη φανέλα της ομάδας που φόρεσε σε όλη στην 20ετή καριέρα του, από το 1996 έως το 2016.