«Πάλι το “8” έβαλε καλάθι», ακούγονταν απεγνωσμένα οι φωνές φίλων του Σπόρτιγκ που ακόμα και εκτός έδρας έσπευσαν να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους. Aφού παρέμεναν εκεί μαζί με εκείνους του Ίλιον είδαν εν τέλει  την ομάδα τους να χάνει στην παράταση με 80-73.

Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ της Ενωσης και έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι, Στέφανο Σολωμό, ο οποίος σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού έδωσε λύσεις ελπίδας και με 20 πόντους… ταμείο την οδήγησε στην 14η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ο 31 χρόνος φόργουορντ μίλησε στο infobasket.gr για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα καθώς και για τους λόγους τους οποίους έφεραν την Ενωση κοντά σε μια απροσδόκητη ήττα.

«Η απόδοση μου δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι ότι κερδίσαμε. Είμαστε τυχεροί βεβαία που πήραμε αυτούς τους δυο βαθμούς διότι δεν βρισκόμαστε και στην καλύτερη φάση αυτή την περίοδο. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή να ξαναβρούμε τον εαυτό μας»,
ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Σολωμός και συνέχισε:

«Είμαστε λίγο απογοητευμένοι αυτή τη εβδομάδα καθώς χάσαμε ένα ντέρμπι που κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είχαμε πάρει. Σε όλους τους συλλόγους παρουσιάζονται πληγές και σίγουρα η ομάδα προχωράει ,καθώς όλα αυτά είναι στο πρόγραμμα, το θέμα είναι να είμαστε καλά, όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και νομίζω ότι θα το ξεπεράσουμε γρήγορα, ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους μας».