«Δεν μας σαγηνεύουν οι “σειρήνες”»…

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Πιερικός Αρχέλαος βρέθηκε κοντά στην… πηγή χωρίς να πιει νερό.  Ο σύλλογος της Κατερίνης ηττήθηκε από τον Ερμή Λαγκαδά στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, με μία φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα.

Στο πλαίσιο αυτών, λοιπόν, οι ιθύνοντες τον σύλλογο τονίζουν πως όσο και αν τους προκαλούν δεν πρόκειται να τα βάλουν με τη διαιτησία.

«Παρά τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα, αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε τους αθλητές και την προπονητική ομάδα του συλλόγου μας για την εικόνας υγείας που παρουσιάζει, έστω και αν δεν συνοδεύεται από το αντίστοιχο θετικό αποτέλεσμα.
Συνεχίζουμε πιστοί στις αρχές που χαράξαμε και που καθιερώνουν τον Πιερικό Αρχέλαο ως δύναμη υγείας και αξιοπιστίας στο ελληνικό μπάσκετ που βάλλεται  πανταχόθεν», αναφέρει η ανακοίνωση του Πιερικού και συνεχίζει:

«Δεν μας σαγηνεύουν οι “σειρήνες” που μας καλούν να βάλουμε εναντίον της διαιτησίας –έστω και αν σε τρεις συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες, τα τελευταία σφυρίγματα των διαιτητών, κρίνουν εις βάρος μας – αλλά, εμείς θα συνεχίσουμε στην Κατερίνη, στο κατάμεστο κλειστό μας, να δίνουμε τον αγώνα του ήθους και της αξιοπρέπειας, παρά τα πρόσκαιρα οφέλη που απορρέουν από συμπεριφορές που ζήσαμε στο κλειστό του Λαγκαδά.

Ο Πιερικός Αρχέλαος που εκπροσωπεί στην Α2 μια μεγάλη πόλη, την Κατερίνη, καλεί όλους τους φιλάθλους, οργανωμένους και μη, να στηρίξουν, όπως άλλωστε το κάνουν, την προσπάθεια των αθλητών και να συνεχίσουμε όλοι μαζί το ταξίδι που δίνει στιγμές χαράς και αθλητισμού στη γκρίζα πραγματικότητα που ζούμε…».