Σορώτος: «Κρατάμε την καλή εμφάνιση»

Αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση ο Πιερικός Αρχέλαος δεν μπόρεσε να αποδράσει από τις Σέρρες με το «διπλό». Ο σύλλογος της Κατερίνης πάλεψε το παιχνίδι μέχρι τέλους αλλά τελικά κυριάρχησε η ανωτερότητα του αντιπάλου.

Ο Κώστας Σορώτος σε δηλώσεις του για τον αγώνα αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, η οποία όπως τόνισε θα τους βοηθήσει εάν  βελτιωθούν…

«Στο παιχνίδι των Σερρών κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, η οποία, δυστυχώς, βαθμολογικά δεν μας έδωσε τίποτε. Ήμασταν για σαράντα λεπτά μέσα στο παιχνίδι, μέσα στη διεκδίκηση της νίκης, αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να έχουμε τις σωστές επιλογές ούτως ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε εμείς το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Πιερικού και συνέχισε:

«Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση που είχαμε, η οποία θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος εάν βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των Σερρών και στον προπονητή της, καθώς και στον κόσμο της για τις άψογες συνθήκες με τις οποίες διεξήχθη το παιχνίδι. Όπως και η διαιτησία ήταν πολύ καλή με μόνη σκιά ένα σφύριγμα στο τέλος, το οποίο θα μπορούσε να είχε αλλάξει την τελική έκβαση του αγώνα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για το καλύτερο δυνατό».