Σορώτος: «Πολύ σημαντική αυτή η νίκη»

Η ανοδική πορεία που έχει τον τελευταίο περίπου μήνα, αλλά και η νίκη επί της Ολυμπιάδας έχουν αφήσει άπαντες ευχαριστημένους στον Πιερικό Αρχέλαο. Σε δηλώσεις ο τεχνικός του συλλόγου, Κώστας Σορώτος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους  «πορτοκαλί»,  ενώ παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα έχει δυνατότητες να παίξει πολύ καλύτερα.

«Για μας ήταν μια πολύ σημαντική νίκη η σημερινή. Κατά διαστήματα παίξαμε καλά και θα έλεγα για ένα μεγάλο διάστημα παίξαμε πολύ δυνατά και με ψυχή, αλλά είχαμε και πολλά κενά διαστήματα από πλευράς συγκέντρωσης. Και αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια, αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε οπωσδήποτε. Για μας προέχουν οι νίκες που πρέπει να κάνουμε οπωσδήποτε για να ξεφύγουμε από τις επικίνδυνες θέσεις και νομίζω, σ΄ αυτή τη λογική όπως είπα, η νίκη είναι πολύ σημαντική»,  σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

«Συνεχίζουμε, η ομάδα έχει δυνατότητες να παίξει ακόμη καλύτερα. Αυτή η βδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για μας γιατί είχαμε πολλές απουσίες. Ο Ιγκμπαβμπόα δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού, άρρωστοι ήταν ο Παπαχρήστος με τον Δαμαλή και έτσι οι προπονήσεις δεν ήταν αυτές που θα έπρεπε, αλλά δείξαμε ψυχή. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια που μας έδωσε. Θέλω να πω, και το λέω τώρα που κερδίσαμε, αντιμετωπίσαμε μία διαιτησία, που αν μη τι άλλο, ήταν προκατειλημμένη σε βάρος μας, εχθρικά διακείμενη».