Σορώτος : «Θα ιδρώσουμε και θα ματώσουμε την φανέλα»

Ο Παπάγου έπειτα από χρόνια βρίσκεται ξανά στην Α2 και ο Κώστας Σορώτος, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook αναφέρθηκε σε αυτή τη στιγμή, δίνοντας την υπόσχεση ότι η ιστορική φανέλα της ομάδας θα ιδρώσει και ματώσει σε προπονήσεις και αγώνες.

Αναλυτικά:

«Ο καιρός πέρασε και από αύριο αρχίζουν και πάλι τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ. Θέλω από εδώ πέρα να ευχηθώ σε όλους τους προπονητές , παίκτες , παράγοντες και φιλάθλους να έχουν την υγεία τους, να έχουν μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να διασκεδάσουν το παιχνίδι μέσα από ωραία παιχνίδια και καθόλου βία…….

Η ιστορική ομάδα του Παπάγου μετά την περσινή της χρόνια που κόντρα σε κάθε πρόβλεψη και μέσα από πολλές δυσκολίες, αμφιβολίες λάθη αλλά και τεράστια προσπάθεια των παιδιών επιστρέφει στην Α2. Ο δρόμος θα είναι και πάλι δύσκολος αφού η ομάδα μας στηρίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε νέα παιδιά, σε μικρό μπάτζετ και οι πιθανότητες των ” ειδικών ” και μη δεν είναι και πάλι με το μέρος μας. Στο χέρι μας είναι να κερδίσουμε και πάλι τις πιθανότητες αρκεί να είμαστε ενωμένοι, συσπειρωμένοι, αγαπημένοι, πειθαρχημένοι και υπομονετικοί. Καθετί σπουδαίο είναι και δύσκολο και απαιτεί μεγάλο αγώνα για να τα καταφέρεις.

Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Η μόνη υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι ότι η ιστορική φανέλα του Παπάγου θα ιδρώσει και θα ματώσει στις προπονήσεις και στους αγώνες από τη προσπάθεια των παιδιών που να είστε σίγουροι ότι θα δώσουν. Από τον κόσμο μας θέλουμε να είστε δίπλα μας συνέχεια και στις νίκες και κυρίως στις ήττες όπως κάνατε και πέρσι γιατί αυτό θα είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς…….
Πάμε όλοι μαζί για την ιστορική επιστροφή των στρατηγών……..Θα τα καταφέρουμε……..»