Σορώτος: «Οι νίκες ανήκουν κυρίως στους παίκτες και οι ήττες στον προπονητή»

Ο Παπάγος γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Φιλαθλητικό με τον Κώστα Σορώτο δηλώνει μέσω του προσωπικού τουπροφίλ στο facebook πως για το αρνητικό αποτέλεσμα ευθύνεται αποκλειστικά ο προπονητής. Αφορμή, των δηλώσεων του έμπειρου προπονητή στάθηκε το γεγονός πως ένας οπαδός τα… έβαλε κατά του Φακοπουλίδη.

«Σήμερα χάσαμε δίκαια από τον Φιλαθλητικό. Θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε και ότι καλό η κακό κάναμε θα το συζητήσουμε μέσα στην ομάδα όπως γίνεται πάντα. Το έχουμε ξαναπεί ότι οι νίκες ανήκουν κυρίως στους παίκτες και οι ήττες στον προπονητή.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν κοντά μας με μια μόνο προσωπική μου διαφωνία. Υπήρξε ένας άνθρωπος που ξέρω ότι έχει και ιστορία και προσφορά στον σύλλογο που σε κάποια στιγμή έβρισε πολύ άσχημα τον Κωστάκη. Σέβομαι την άποψη του κάθε οπαδού όμως διατηρώ το δικαίωμα να διαφωνήσω. Αυτά τα παιδιά καθημερινά χύνουν πολύ ιδρώτα και δίνουν όλο τους το είναι για τη φανέλα που υπηρετούν. Δεν αξίζει λοιπόν, όχι μόνο στον Κωστάκη, αλλά και σε οποιοδήποτε παιδί στη κακή του μέρα να τον βρίζουμε. Αν θέλετε κάποιον στόχο σώνει και καλά που θα ευθύνεται για τα κακά υπάρχει και λέγεται Σορώτος……. Όχι τα παιδιά……. Πιστέψτε με είναι άδικο…
Συνεχίζουμε, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να γίνουμε καλή ομάδα…».