Σουρμελής: «Θετικά μηνύματα»

Παρά τις όποιες ατυχίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τα Μελίσσια συνεχίζουν να απολαμβάνουν το παρθενικό τους ταξίδι στην Α’ ΕΣΚΑ ανδρών έχοντας μάλιστα θετικό πρόσημο στον μέχρι τώρα απολογισμό τους. Ο τεχνικός των νεοφώτιστων, Γιώργος Σουρμελής, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την πορεία των Μελισσίων αλλά και για το στόχο που θέτει.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης, στο οποίο τα Μελίσσια άντεξαν για ένα ημίχρονο:
«Η Πετρούπολη είχε περισσότερες λύσεις, καθώς όλα τα παιδιά που χρησιμοποίησε ο κόουτς βοήθησαν στο παιχνίδι. Εμείς ήμασταν σχετικά απροετοίμαστοι γιατί είχαμε κάποια παιδιά που προέρχονταν είτε από τραυματισμούς είτε από σημαντική αποχή. Ήταν πιο πλήρης ομάδα ο Άρης και αυτό φάνηκε».

Για την πρώτη χρονιά των Μελισσίων στην Α’ ΕΣΚΑ ανδρών:
«Είναι μία δύσκολη χρονιά γιατί είχαμε τραυματισμούς σε παιδιά από τα οποία περιμέναμε αρκετά όπως ο Πανάγος και ο Ασημένιος. Στους τραυματισμούς έρχεται να προστεθούν και οι ελλιπείς προπονήσεις, ενώ είναι μόλις 3 τα παιχνίδια που κατεβήκαμε πλήρεις. Παρά τα προβλήματα κερδίζουμε εμπειρίες και έχουμε κάνει μία καλή πορεία μέχρι τώρα. Το ενθαρρυντικό είναι ότι οι νεαροί παίκτες Γκατζούλης, Πέτρου, Ζερβός και Νίκολι κάνουν εξαιρετική σεζόν και καθημερινά γίνονται καλύτεροι. Γενικά θεωρώ ότι είναι θετικά τα μηνύματα».

Για τους στόχους που υπάρχουν:
«Στόχος μας εξαρχής ήταν η παραμονή και από εκεί και πέρα να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ο πρώτος στόχος φαίνεται να έχει επιτευχθεί και πλέον παλεύουμε για το καλύτερο. Αν το καλύτερο είναι από τη μέση της βαθμολογίας και πάνω ή είναι τα πλέι οφ αυτό θα φανεί γιατί η απόσταση τους μπορεί να είναι και στη μία νίκη».