Σοφογιάννης: «Δύσκολος ο αθλητισμός αυτό το καιρό», Κρομμύδας: «Δεν είχαμε μυαλό»

Σε ένα συναρπαστικό, από πλευράς εξέλιξης παιχνίδι, ο Εσπερος Λαμίας κατάφερε να πάρει μια δύσκολη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Γιάννης Σοφογιάννης μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε στα εμπόδια λόγω των δύσκολων καιρών που περνάμε, ενώ τόνισε πως η νίκη αυτη ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες του. 

«Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της Καρδίτσας και τον κόουτς. Ηταν ένα ωραίο παιχνίδι από πλευράς σασπένς και όχι τόσο από θέμα ποιότητας. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε, είναι δύσκολος ο αθλητισμός αυτό το καιρό και οι ομάδες δεν μπορούν να παρουσιάσουν ένα καλό θέαμα. Οταν κάθε βδομάδα δεν ξέρουμε πόσα παιδιά θα είναι διαθέσιμα. Ζούμε δύσκολες εποχές. Πέρα από την καραντίνα από τα παιδιά που ήρθαν σε επαφή με κρούσματα… Σκεπτόμενος αυτά, το θέαμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ηταν πολύ δύσκολο κάνοντας όλη τη βδομάδα μία προπόνηση όλοι μαζί του Σαββάτου, να είμαστε έτοιμοι για τις απαιτήσεις του παιχνιδιού… Να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά γιατί είναι δύσκολες οι συνθήκες. Η νίκη τους αξίζει ολοκληρωτικά….

Από την πλευρά του ο προπονητής της Καρδίτσας, Βασίλης Κρομμύδας δήλωσε.  «Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας. Περάσαμε μπροστά στο σκορ με μεγάλη διαφορά, αλλά το ροτέισιον μας είναι πολύ μικρό. Ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο με +11 θα φάμε πολύ “ξύλο” . Το χειρίστηκε πολύ καλά η ομάδα της Λαμίας… Δεν είχαμε μυαλό, δεν είχαμε “πόδια”, είχαμε κούραση. Ολα αυτά που δεν μας άφησαν να βάλουμε ένα δύο τελευταία σουτ. Γιατί όταν η διαφορά κρίνεται στο σουτ, είναι αυτή η διαφορά πρέπει να αντέχεις για να σουτάρεις… Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Λαμία. Θα τερματίσει ψηλά και πρέπει να τερματίσει ψηλά γιατί το μπάσκετ είναι ένα δίκαιο άθλημα».