Σούλιος: «Αξίζουν πολλά μπράβο σε παίκτες, συνεργάτες και διοίκηση»

souliosΗ Καστοριά πανηγυρίζει και ελπίζει. Περιμένει και υπολογίζει. Τα πάντα για την επόμενη χρονιά, σε όποια κατηγορία αυτή κι αν είναι. Άλλωστε μέχρι στιγμής το πρόγραμμα της έχει αποφέρει καρπούς και οι κόποι της προσδοκίες. Για κάτι παραπάνω.

Μια ομάδα που την τελευταία διετία κατάφερε κάθε φορά να πανηγυρίσει και κάτι. Πέρυσι, στην επιστροφή της στην Γ΄ Εθνική, πάλεψε και κατέκτησε την μεγάλη νίκη επιβίωσης στην κατηγορία αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Φέτος, αξιοποιώντας τις εμπειρίες που αποκόμισε και με την κατάλληλη ενδυνάμωση κατάφερε να είναι σε θέση να παίξει πάλι έναν αγώνα μπαράζ αλλά αυτή την φορά για να κάνει το βήμα παραπάνω και να πανηγυρίζει μια νίκη που της δίνει το δικαίωμα στην ελπίδα και το όνειρο.

Ο «καπετάνιος» στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας που καθοδήγησε και τις δύο αυτές χρονιάς το «καράβι» της Καστοριάς μακριά από σκόπελους και δυνατές φουρτούνες ήταν ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Σούλιος και αυτή την στιγμή μετά την νίκη επί ενός ιδιαίτερα δυνατού αντιπάλου όπως αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ο Ιωνικός Ιωνίας είναι ο πλέον κατάλληλος να μιλήσει:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για μας και είναι πιστεύω η στιγμή για να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την συνέπεια που έδειξαν στην διάρκεια όλης της χρονιάς. Τους αξίζουν πολλά μπράβο για την ψυχική δύναμη που έδειξαν συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα και φτάσαμε ως εδώ. Όμως πολλά ευχαριστώ θέλω να πω επίσης και σε όλους στην διοίκηση και ιδίως τον πρόεδρο Ναούμ Δίτσιο που ήταν πάντα κοντά μας, στους συνεργάτες μου, Τάσο Ιωαννίδη, Πέπε Θιούδα, Γιώργο Χρυσάφη ο οποίος ήταν τελευταία μαζί μας γιατί ο προηγούμενος γυμναστής μας χρειάστηκε να φύγει εκτός. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω, τον έφορο μας Σάκη Καλαφατίδη, τον μάνατζερ μας Γιάννη Γουπιδένη, την φυσιοθεραπεύτρια μας Κωνσταντίνα Καρακώστα ενώ έναν μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω δημόσια και στον Κώστα Πηλαφίδη ο οποίος βοήθησε και φέτος σημαντικά με τις συμβουλές του στην πρόοδο του μπάσκετ όλης της Καστοριάς».