Σπερς βγαλμένοι από PlayStation (+vd)

Οι Σπερς είναι προς το παρόν πολύ καλοί για να ηττηθούν. Τα «σπιρούνια» συμπλήρωσαν 48 ημέρες χωρίς ήττα (έχουν να χάσουν από τις 11 Απριλίου), αφού επικράτησαν της Οκλαχόμα με 120-111, έκαναν το 2-0 στους τελικούς της Δύσης και έφτασαν τις 20 σερί νίκες, κάτι που μόνο 3 ομάδες έχουν κάνει στο παρελθόν, καμία όμως μέχρι τα πλέι οφ!

Το Σαν Αντόνιο έπαιξε επί 30 και πλέον λεπτά μπάσκετ βγαλμένο από το… PlayStation, με συνεχείς αυτοματισμούς στην επίθεση, άψογη κυκλοφορία της μπάλας και υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Κάπως έτσι έφτασε να προηγηθεί ακόμα και με 22 πόντους διαφορά (80-58 στο 31’) πριν δεχτεί την αντεπίθεση της Θάντερ, η οποία μείωσε τη διαφορά γρήγορα μέχρι τους 6 πόντους.

Αυτό που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο η ομάδα του Σκοτ Μπρουκς ήταν να περιορίσει τον Τόνι Πάρκερ και τον Μάνου Τζινόμπιλι, οι οποίοι πήραν τους Σπερς στις πλάτες τους στην τέταρτη περίοδο, όταν ο Κέβιν Ντουράντ, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ και ο Τζέιμς Χάρντεν άρχισαν να γίνονται απειλητικοί. Η συνέχεια πλέον στην Οκλαχόμα, όπου όλα γίνονται. Αλλωστε, ούτε η… PlayStation ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα είναι ανίκητη…

Σαν Αντόνιο-Οκλαχόμα 120-111 (Πάρκερ 34π., 16/21σ., 8ασ. – Ντουράντ 31, Χάρντεν 30, Γουέστμπρουκ 27)… 2-0 νίκες