Χαλκίδα – Έσπερος Λαμίας (Κανήθου, 17:00)

Εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχουν οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου νότου επί του προτελευταίου στη βαθμολογία Εσπέρου Λαμίας. Η Χαλκίδα μετά τα δυο σερί ντέρμπι με Ίλιον και Αετό θέλει να ολοκληρώσει με επιτυχία τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γυρο, αλλά ταυτόχρονα να ξεκουράσει και παίκτες που προσέφεραν και με το παραπάνω στα περασμένα παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι πάντως δεν προτίθενται να χαρίσουν το παιχνίδι καθώς πια, μετρούν… «διπλά» ζωής.

Εργοτέλης – Ψυχικό (Λίντο, 14:00)

Το απόλυτο στην έδρα του θα προσπαθήσει να διατηρήσει και αυτή την αγωνιστική ο Εργοτέλης. Οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας όπλο τη σκληρή τους άμυνα και με κατάθεση ψυχής θα τα δώσουν όλα απέναντι σε έναν αντικειμενικά πληρέστερο αντίπαλο. Με αυτό τον αέρα, θα κατέβουν και οι «κυανοκίτρινοι» στην Κρήτη, όπου και θα επιδιώξουν της 9η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Πολυκράτης – Αετός (Πυθαγόρειο, 13:00)

Με ένα δύσκολο παιχνίδι θα κλείσει η πρώτη φάση του πρωταθλήματος για τον Αετό, μιας και το κλειστό του Πυθαγορείου έχει αποδειχτεί μία από τις δυσκολότερες έδρες στη Γ εθνική. Εκεί ο Πολυκράτης μάχεται μέχρι τέλους και πολλοί αντίπαλοι έχουν κάνει λόγο στο παρελθόν για την καυτή έδρα που καλούνται να ξεπεράσουν. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Κώστα Παπαμάρκου θα παλέψουν για τους δυο βαθμούς και την παραμονή τους στα «ψηλά» της βαθμολογίας.

Πορφύρας – Ένωση Ιλίου (Σαλπέα, 17:00)

«Νίκη»… προστάζει για τη Ένωση η έξοδος της προς το κλειστό του Πορφύρα. Οι παίκτες του Φώτη Καρακώστα θέλοντας να παραμείνουν στο κυνήγι της ανόδου σκέφτονται μόνο το «διπλό» απέναντι στους «ροσονέρι». Εκείνοι όμως παρά τις  δυσκολίες θα αγωνιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ό,τι προκύψει…

Νίκη Αμαρουσίου – Πόλις Καλλιθέας (Σπ. Λούης, 17:00)

Υπερτερώντας ενός βαθμού από την οικοδέσποινα  νίκη Αμαρουσίου (14), ο Πόλις (15) θα αγωνιστεί μόνο για το διπλό στο κλειστό του Σπ. Λούης.  Έτσι οι «πράσινοι» θα μπορέσουν να εκπληρώσουν το βραχυπρόθεσμο στόχο τους για «κλείσιμο» της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος με τη…  ροζ απόδειξη στα χέρια. Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι δε προτίθενται να αφήσουν και άλλους πόντους ανεκμετάλλευτους, καθώς έτσι πλησιάζουν επικίνδυνα στην «κόκκινη» ζώνη.

Λιβαδειά – Ηρόδοτος (Λιβαδειάς, 14:00)

Την ανάκαμψη από τα αρνητικά αποτελέσματα επιζητά η Λιβαδειά στο ματς με τον Ηρόδοτο. Η ομάδα της Βοιωτίας έχοντας έξι ήττες στο ενεργητικό της και άσχημη ψυχολογία μετά τα δυο σερί κίτρινα φύλλα αγώνα, θα προσπαθήσει έστω και στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος να αναπτερώσει το ηθικό της. Από την άλλη, ο σύλλογος της Κρήτης παίζει για το γόητρο του σε κάθε εναπομείνασα αναμέτρηση.