Σπ. Δεράος: Αυτά δεν γίνονται ούτε στα… σχολικά πρωταθλήματα!

Τα κακώς κείμενα που είδε απ’ τους παίκτες του στο ματς με τη Νίκη Αμαρουσίου έβγαλαν τον προπονητή του Κεραυνού Αιγίου Σπύρο Δεράο… έξω απ’ τα ρούχα του. Υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή απ’ τη διοίκηση και πλέον ο τεχνικός ετοιμάζεται ν’ αλλάξει όσα δεν ταιριάζουν με τη φιλοσοφία του, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο athlodromos.blogspot.gr.

«Δεν έχω ανεχθεί το παραμικρό από τους παίκτες, από  όποια ομάδα και αν πέρασα και δεν πρόκειται να αλλάξω τώρα. Εδώ ο καθένας κάνει του κεφαλιού του μέσα στο παιχνίδι, ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον, χάνεται η μπάλα και οι μισοί μένουν στην επίθεση με σταυρωμένα χέρια και συνεχώς διαμαρτύρονται και μιλάνε μεταξύ τους, αλλά και στους διαιτητές σε κάθε σφύριγμα.

Αυτό  δεν λέγεται ομάδα. Δεχθήκαμε 16 πόντους από αιφνιδιασμό μόνο στο τελευταίο παιχνίδι, από αυτόν τον λόγο. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται όχι στο τοπικό, αλλά ούτε στα σχολικά πρωταθλήματα.

Τους τα εξήγησα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον σύλλογο και τις πρώτες ημέρες μου παρουσίασαν μια πολύ καλή εικόνα, αλλά μάλλον με… ξεγέλασαν. Εγώ όμως δεν τα ανέχομαι αυτά… τρελαίνομαι. Δεν θέλω να ακούω το παραμικρό από κανέναν μέσα στο γήπεδο, παρά μόνο σε ότι έχει να κάνει με τα συστήματα της ομάδας και με τον τρόπο παιχνιδιού μας. Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουν;

Αγωνίζονται σε έναν σύλλογο που εκπροσωπεί μία ολόκληρη πόλη,  που έχει μία ιστορία πίσω του και έχει φτάσει μέχρι την Α2 Εθνική  κάνοντας υπερήφανο τον κόσμο της Αιγιάλειας.
Με τα τόσα προβλήματα που έχουμε φέτος,  6-7 άτομα έχουν απομείνει, είναι δυνατόν να μην μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους;
Σεβασμός στην ομάδα και στον πρόεδρο που έχει ματώσει 15 ολόκληρα χρόνια για αυτόν τον σύλλογο».