Στήνονται κάλπες στον Ιπποκράτη στις 11 Ιουνίου

Η πορεία του Ιπποκράτη τόσο στο αντρικό, όσο και στο γυναικείο τμήμα χαρακτηρίζεται εντυπωσιακή. Οι ιθύνοντες τον κωακό σύλλογο μπορούν να καυχώνται ότι έχουν δημιουργήσει ένα ζηλευτό σύνολο, το οποίο όπως επισημαίνουν για να πάει ακόμη πιο ψηλά χρειάζεται τη στήριξη όλων. Και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε στις 11 του Ιουνίου να πραγματοποιηθεί συνέλευση των μελών στα γραφεία του συλλόγου και την ίδια μέρα να στηθούν κάλπες. Κατ’ αυτόν τον τρόπο τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση θα δοθεί η “… ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν από θέση ευθύνης στην νέα προσπάθεια” και καλούν άπαντες να στηρίξουν την προσπάθεια, καθώς μέσα από αυτή θα στηρίξουν το ίδιο το νησί της Κω.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη αναφέρει:

“Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας, η ανδρική ομάδα μπάσκετ κέρδισε την άνοδο και θα συμμετέχει από τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Στο γυναίκειο μας τμήμα μπάσκετ, μετά την επιτυχημένη πορεία του τα προηγούμενα χρόνια στα σαλόνια της Α1 εθνικής κατηγορίας γυναικών, τη χρονιά που τελείωσε έγινε προσπάθεια και σχεδιασμός ανασυγκρότησης και στηρίχτηκε σε νεαρά κορίτσια, τα οποία και ανταποκρίθηκαν σε μια δύσκολη περίοδο αγωνιστικής προσαρμογής. Παράλληλα όμως και μάλιστα με τεράστια επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση την δουλειά μας στις ακαδημίες από τις οποίες πολλά χρόνια τώρα και κάθε χρόνο, τουλάχιστον 1-2 παιδιά γίνονται στόχος και στελεχώνουν έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο μεγάλους συλλόγους κυρίως της Αθήνας.

Αρκετά από αυτά τα παιδιά έχουν στελεχώσει και συνεχίζουν, τις Εθνικές ομάδες. Στόχος μας παραμένει η ανάδειξη τέτοιων αθλητών, αλλά σταδιακά να μπορούμε να παρέχουμε εμείς σε αυτά τα παιδιά τις ευκαιρίες και την συμμετοχή σε μεγάλα πρωταθλήματα. Όνειρο μας η στελέχωση της ομάδας μας στην πλειοψηφία της από ντόπιους αθλητές κάτι που από φέτος ήδη έχει αρχίσει να επιτυγχάνεται.

Αλλά να μην ξεχνάμε και τον κοινωνικό ρόλο και όχι μόνο αθλητικό που επιτυγχάνεται με την λειτουργία των ακαδημιών, όχι μόνο των δικών μας βέβαια αλλά όλων των αθλητικών συλλόγων, με την παρουσία των παιδιών σε χώρους που προάγουν την άμιλλα και την κοινωνικοποίηση, παράλληλα με την διασκέδαση και την σωστή ανάπτυξη. Διατηρούμε την μεγαλύτερη σε αριθμό παιδιών και πιο επιτυχημένη ακαδημία δεκαετίες τώρα και εργαζόμαστε σκληρά για να συνεχίσουμε αυτό το έργο.

Σε διοικητικό επίπεδο, για ακόμα μια χρονιά έγινε προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η προσπάθεια δεν στέφτηκε πάντα με επιτυχία, αλλά συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση για την επίτευξη των στόχων μας. Σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον το οποίο βιώνει και ο τόπος μας, τα οικονομικά κυρίως προβλήματα που προέκυψαν και δυσκόλευαν την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων μας, αντιμετωπίστηκαν με την συνδρομή των χορηγών και την βοήθεια όλων των φίλων του συλλόγου και κυρίως από την οικονομική συνδρομή μελών της διοίκησης.

Με γνώμονα πάντα το καλό του συλλόγου και πιστεύοντας ότι η διοίκηση χρειάζεται ενίσχυση και ανανέωση, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ευχάριστες προκλήσεις της νέας χρονιάς αποφασίστηκε να γίνει εκλογοαπολογιστική συνέλευση στις 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 11:00 στα γραφεία του συλλόγου μας πίσω από το κλειστό γυμναστήριο της Κω, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν από θέση ευθύνης στην νέα προσπάθεια.
Στηρίξτε λοιπόν όλοι την προσπάθεια μας, διότι με αυτόν τον τρόπο στηρίζετε το ίδιο το νησί μας αλλά και τις νέες γενιές. Ευχαριστούμε πολύ όλους σας και περιμένουμε να σας δούμε από κοντά στην γενική συνέλευση”.