Ασφαλιστική κάλυψη για τους αθλητές του απ’ τον ΑΓΣΙ!

Oι αθλητές της Α2 κατηγορίας μπορούν εδώ και λίγες ημέρες να αισθάνονται πιο ήρεμοι, καθώς η ΕΟΚ φρόντισε να τους καλύψει ασφαλιστικά. Με τους υπόλοιπους όμως τι γίνεται; Στα Γιάννενα δεν δείχνουν να… νοιάζονται και τόσο γι’ αυτόν τον τομέα, καθώς ο σύλλογος έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνει η Πολιτεία. Προχώρησε στην ασφαλιστική κάλυψη των αθλητών του, δείχνοντας το δρόμο και προς άλλους…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΑΓΣΙ για την ασφαλιστική κάλυψη των τμημάτων του:
«Το τμήμα μπάσκετ του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, λειτουργώντας πάντα πρωτοποριακά και με αίσθημα ευθύνης προς τους αθλητές που στελεχώνουν ΟΛΑ τα τμήματα του, ανακοινώνει την ασφαλιστική κάλυψή τους.

Η ασφάλεια περιλαμβάνει:
Α. ΠΛΗΡΗ κάλυψη της ΑΝΔΡΙΚΗΣ ομάδας (παίχτες, προπονητές, λοιπό προσωπικό)
Β. Ασφάλεια ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΛΩΝ των υπολοίπων αγωνιστικών και μη τμημάτων (αθλητές – προπονητές).
Η ασφάλιση αυτή γίνεται μέσω της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ και έχει την σφραγίδα των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣΤΑΚΑ.
Επιπλέον ο κ. Γεώργιος Ν. Μάστακας πρόεδρος των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣΤΑΚΑ και αντιπρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ προσφέρει:

Α) Τρία (3) ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα Ιατρικής κάλυψης για ΚΑΘΕ τμήμα του συλλόγου (ΣΥΝΟΛΟ : 51), κατόπιν κληρώσεως που θα γίνει παρουσία γονέων και αθλητών σε κάθε τμήμα.
Β) Την δυνατότητα στους υπόλοιπους αθλητές – τριες του ΑΓΣ Ιωαννίνων ιατρικής κάλυψης έναντι του ποσού 25 € ΕΤΗΣΙΩΣ.

Η ασφάλιση αυτή προέρχεται από τον παγκόσμιο ασφαλιστικό κολοσσό   CHARTISINS.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικότερα:
1.μέσω e-mail  info@mastakas.gr
2. μέσω σταθερού τηλεφώνου στο 26510 28900
3. μέσω κινητού τηλεφώνου στο 6948003903

Στήριξη στον αρχηγό του ο ΑΓΣΙ

Στο πλευρό του αρχηγού του ΑΓΣΙ Βαγγέλη Αυγερινού βρίσκεται η διοίκηση του συλλόγου στις δύσκολες ώρες που περνάει ο παίκτης, μετά τον χαμό του πατέρα του. Η διοικούσα επιτροπή μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της τόσο στον παίκτη, όσο και στους οικείους του.

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΓΣΙ,  οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου,  εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο  του πατέρα του αρχηγού της ομάδας Βαγγέλη Αυγερινού και απευθύνουν σε αυτόν και στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια».